MasterChef: Το πρώτο μήνυμα της Καλλιόπης Μπεζαντέ μετά τον τελικό και η παιδική φώτο
Media

MasterChef: Το πρώτο μήνυμα της Καλλιόπης Μπεζαντέ μετά τον τελικό και η παιδική φώτο

Λίγες ώρες μετά τον τελικό του MasterChef, η Καλλιόπη Μπεζαντέ έγραψε το πρώτο της μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μεγάλος νικητής του έκτου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής αναδείχτηκε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος που κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο, το τρόπαιο και το "χρυσό" χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ενώ η Καλλιόπη κατάφερε να φτάσει έως τον τελικό!

«Η ζωή είναι ένα παιχνίδι! Πρέπει να κάνουμε αυτά που αγαπάμε πάντα με χαμόγελο και θα είμαστε νικητές, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα! Ευχαριστώ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που με στήριξε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι των 5 μηνών. Ετοιμαστείτε για δυνατές γεύσεις και συγκινήσεις» έγραψε η Καλλιόπη, που ανέβασε παράλληλα και ένα κολάζ με μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και μία από το MasterChef.

Ποια είναι η Καλλιόπη Μπεζεντέ

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι μία από τις παίκτριες που πέρυσι έχασε στη μαγειρική «μονομαχία» του bootcamp αλλά φέτος επέστρεψε δυναμικά και κατάφερε να μπει στο σπίτι του MasterChef και να διεκδικήσει το μεγάλο έπιπλο.

Η νεαρή παίκτρια γύρισε στον τόπο του «εγκλήματος» με περισσότερες γνώσεις αλλά και πείσμα. Έχει σπουδές στα χρηματικοοικονομικά, η ψυχή της όμως ανήκει στη μαγειρική και επιθυμεί διακαώς να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

«Η αλήθεια είναι πως όταν έβλεπα πέρσι το MasterChef από τον καναπέ δεν πίστευα ότι θα είμαι φέτος στη θέση τους! Δεν έχει καμιά σχέση η Καλλιόπη της οντισιόν με την τωρινή Καλλιόπη», δήλωσε η ίδια πριν τον μεγάλο τελικό.

Η Καλλιόπη Μπεζεντέ είναι 25 ετών και κατάγεται από το νησί της Νάξου. Από το πρώτο λεπτό, μάλιστα κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και τα σχόλια στα social media για εκείνη ήταν πολλά.

Το σίγουρο είναι πως άφησε το στίγμα της και θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved