Σασμός: Η «Βασιλική» στην πρώτη κινηματογραφική της εμφάνιση - Δεν έχει αλλάξει καθόλου
Media

Σασμός: Η «Βασιλική» στην πρώτη κινηματογραφική της εμφάνιση - Δεν έχει αλλάξει καθόλου

Το σπάνιο αυτό βίντεο από την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση το 2000 μοιράστηκε η ίδια η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Η ηθοποιός, την οποία φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τον εκπληκτικό ρόλο της Βασιλικής στο Σασμό, έχει μια μακρά πορεία στο χώρο παρά το γεγονός ότι η επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha την έκανε να ξανασυστηθει με το κοινό της.

Η πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση ήταν το 2000 στην ταινία «Λάθος αιώνας» και όπως θα δει κι εσύ δεν έχει αλλάξει καθόλου!

Παραμένει το ίδιο γοητευτική, φρέσκια και πανέμορφη!

«Μου στείλατε αυτό σήμερα… Πρώτη φορά στη ζωή μου On camera. (και Γιάννης Τσορτέκης και Όλγα Δαμάνη φαίνονται)», έγραψε η ίδια.

Δες το απόσπασμα

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σπούδασε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει παίξει και σκηνοθετήσει στο Θέατρο (Αμόρε, Εθνικό).

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή από τη σειρά του Mega Channel Εραστής δυτικών προαστίων, μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη. Με την εμφάνισή της στην ταινία Ο Βασιλιάς του Νίκου Γραμματικού εκπροσώπησε την Ελλάδα στα Shooting Stars στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου.

Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Τρεις Ευχές και Περί Ανέμων και Υδάτων και Έρωτας όπως έρημος και Εραστής Δυτικών Προαστίων και Επτά Θανάσιμες Πεθερές και Le Dernier Seigneur des Balkans και Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ και Φάρος και Ίχνη και Υπάρχουν άντρες και άντρες ,Είναι Στιγμές, Όρκος Σιωπής ,Οι Συμμαθητές και Σασμός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved