Survivor: Είναι πολλά τα λεφτά! Τα απίστευτα ποσά που έχουν συγκεντρώσει οι παίκτες μέχρι σήμερα!
Media

Survivor: Είναι πολλά τα λεφτά! Τα απίστευτα ποσά που έχουν συγκεντρώσει οι παίκτες μέχρι σήμερα!

Survivor: Μια ζαλάδα θα σου έρθει κι εσένα μόλις δεις τα χρηματικά ποσά που έχουν συγκεντρώσει μέχρι και σήμερα οι παίκτες!

H εκπομπή Open Weekend παρουσίασε τα ποσά που συγκέντρωσαν μέχρι στιγμής όσοι συμμετείχαν με τον Άρη Σοϊλέδη να έχει ξεπεράσει αυτά που δίνονται ως έπαθλο, δηλαδή τα 150.000 ευρώ!

Το χαμηλότερο ποσό έχει συγκεντρώσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φτάνοντας τις 8.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Ταλάντεβ κέρδισε 16.000 ευρώ. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο με 50.000 ευρώ ενώ η Βρισηίδα Ανδριώτου με 70.000 ευρώ.

Από τους παίκτες που παραμένουν στο ριάλιτι, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 28.000 ευρώ, το ίδιο ποσό έχει συγκεντρώσει και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Στάθης Σχίζας 15.000 ευρώ και ο Νίκος Γιάννης 12.000 ευρώ.

Ο Άρης Σοϊλέδης μέχρι στιγμής συγκεντρώνει το ποσό των 165.000 ευρώ, το υψηλότερο για την ώρα.

Δες το απόσπασμα

Από σήμερα το παιχνίδι γίνεται ατομικό!

Η αποχώρηση του Γιώργου Ταλάντσεβ προκαλεί τριγμούς κι αλλάζει τις ισορροπίες μια για πάντα στο SURVIVOR.

Πλέον, η μία από τις δύο παρέες που έχουν διαμορφωθεί κατέχει την πλειοψηφία, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τη συνέχεια.

Στάθης, Σταυρούλα, Σπύρος και Νίκος δεν αποκλείουν κάποιος ή κάποιοι να θελήσουν να… προδώσουν την παρέα τους και να τους πλησιάσουν ώστε να μην ψηφιστούν. Πώς αντιδρούν Ασημίνα, Άρης και Θωμαΐδα σε αυτές τις αναφορές;

Λίγο πριν τον πρώτο αγώνα επάθλου της εβδομάδας, μία ακόμη έκπληξη περιμένει τους 7 εναπομείναντες παίκτες: Ο Γιώργος Λιανός τους ανακοινώνει ότι «Μπλε» και «Κόκκινοι», μετά από 6 ολόκληρους μήνες, παύουν να υπάρχουν και πλέον το SURVIVOR γίνεται αποκλειστικά ατομικό.

Ποιος ή ποια θα καταφέρει να κερδίσει το πρώτο έπαθλο της εβδομάδας και ποιους θα επιλέξει να τον συνοδεύσουν σε αυτό;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved