Survivor: «Μουδιασμένοι» οι παίκτες από την αποχώρηση Τάλα! Τα «καρφιά» για την παραμονή Μαρτίκα
Media

Survivor: «Μουδιασμένοι» οι παίκτες από την αποχώρηση Τάλα! Τα «καρφιά» για την παραμονή Μαρτίκα

Survivor: Η νέα μέρα μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ταλάντσεβ βρίσκει τους παίκτες αρκετά... μουδιασμένους καθώς δεν πιστεύουν ακόμα πως είναι πλέον εκτός παιχνιδιού. 

Μετά την επιστροφή από το Συμβούλιο, ο Άρης και η Μαίη που ήταν κοντά στον Τάλα είπαν πως ήταν η πιο άδικη αποχώρηση. Δείτε τι είπαν κατά την επιστροφή τους στην καλύβα:

Ο Άρης Σοϊλέδης μάλιστα εξέφρασε και τα ανάμεικτα συναισθήματά του μετά την εξέλιξη αυτή υπερτονίζοντας την... ιδιότητα του Σπύρου Μαρτίκα ως terminator αφού για 11η φορά κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι παρ' όλο που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. Συγκεκριμένα ο Άρης είπε: «Δύσκολα τα πράγματα, έσπασε και το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου».

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής όμως εξέφρασε και το παράπονό του για τον φίλο του, τον Τάλα ο οποίος μετά την ανακοίνωση ότι φεύγει, όταν ρωτήθηκε από τον Λιανό ποιον παίκτη θέλει να κερδίσει το παιχνίδι, δεν είπε το όνομα του Άρη αλλά εκείνο της Θωμαΐδας τονίζοντας μάλιστα ότι η νεαρή κοπέλα όσο προχωράει στο παιχνίδι γίνεται όλο και πιο καλή στα αγωνίσματα. Το γεγονός ότι δεν τον ανέφερε για τον τελικό, ενώ είχαν συζητήσει το όλο θέμα, έδειξε να ενοχλεί ιδιαίτερα τον Άρη ο οποίος εξέφρασε το παράπονό του αυτό στην Ασημίνα.

Πάντως, ο Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα, είπε πως αν κερδίσει το έπαθλο δεν θέλει ούτε ένα ευρώ αλλά μόνο να βοηθήσει, ειδικά τον κόσμο που τον έχει στηρίξει. Ο Σπύρος όμως τόνισε ότι δεν είναι όπως ο Άρης που θέλει να αγοράσει σπίτι στη Γλυφάδα και να κάνει dolce vita. Δείτε παρακάτω τι είπε ο Μαρτίκας για την αξιοποίηση του επάθλου σε περίπτωση που το κερδίσει:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved