Ιφιγένεια Πιερίδου για Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης δεν έχει όρια ως άνθρωπος. Έχει εμμονή με την Ευτυχία
Media

Ιφιγένεια Πιερίδου για Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης δεν έχει όρια ως άνθρωπος. Έχει εμμονή με την Ευτυχία

Η Ιφιγένεια Πιερίδου υποδύεται την Ευτυχία στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της και για όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια.

Η Ευτυχία γιατί αρνείται να καταγγείλει τον Ανέστη στην αστυνομία;

«Ο Ανέστης δεν έχει όρια ως άνθρωπος. Έχει εμμονή με την Ευτυχία. Κι εκείνη, όμως, δυσκολεύεται να βάλει όρια λόγω του παιδιού της. Οπότε γι’ αυτό αμύνεται με αυτό τον τρόπο. Από την άλλη, δεν τον καταγγέλλει στην αστυνομία, γιατί τον λυπάται, καθώς έχει θέματα υγείας».

Τον λυπάται ή τον φοβάται;

«Μετά από τόσες επιθέσεις που έχει κάνει ο Ανέστης προς την ευτυχία, το έχει ξεπεράσει αυτό το στάδιο. Είναι παθητική ως χαρακτήρας σε αυτά που της συμβαίνουν, αλλά ταυτόχρονα είναι και δυναμική, λέγοντας «θα τα βγάλω πέρα μόνη μου». Φοβάται και για τη ζωή του Αποστόλη, μήπως ένας τσακωμός με τον Ανέστη αποβεί μοιραίος. Για μένα, κάνει λάθος. Ρισκάρει πολλά, αποφεύγοντας να πάει στην αστυνομία και να τον καταγγείλει».

Ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον του Άρη;

«Η Ευτυχία είναι μεν ένα μικρό κορίτσι, αλλά σέβεται τις αρχές και τις παραδόσεις. Από τη στιγμή που είναι έγκυος, δεν υπάρχει πιθανότητα να βάλει κάποιον άλλον άντρα στη ζωή της ή τουλάχιστον έτσι το έχει στο μυαλό της. Σηκώνει τοίχο μπροστά στον οποιονδήποτε. Είναι κάθετη. Ο Άρης, αν ήταν στην Αθήνα και η κοπέλα που του άρεσε δεν αποκρινόταν, θα αναζητούσε σε κάποια άλλη, αλλά ήρθε σε μια μικρή κοινωνία. Οπότε κόλλησε στην Ευτυχία».

Η Ευτυχία κολακεύεται από το ενδιαφέρον του;

«Ασφαλώς. Οι έγκυοι περνούν και μια φάση όπου κλονίζεται η αυτοπεποίθησή τους. Η Ευτυχία, που είναι και μόνη, από τη στιγμή που την πολιορκεί ένας γοητευτικός άντρας, την κάνε να νιώθει όμορφη και επιθυμητή».

Δεύτερη συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου...

«Ο Αντρέας έχει πάθος και αγάπη για τη δουλειά του και αυτό περνάει και σε όσους δουλεύουν μαζί του. Περνάμε φανταστικά. Ξυπνάω χαρούμενη, όταν πρόκειται να έχω γύρισμα. Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με όλους. Όσο ανταποκρίνεται και ο κόσμος, βλέποντας τις τηλεθεάσεις, αυτό μας δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη χαρά και όρεξη για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Πηγή:Τηλεθεατής

Ιφιγένεια Πιερίδου: «Η τέχνη μου δίνει ζωή και λόγους να ονειρεύομαι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved