Αλίκη Αλεξανδράκη για Άγριες μέλισσες: «Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει μια ικανοποίηση»
Media

Αλίκη Αλεξανδράκη για Άγριες μέλισσες: «Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει μια ικανοποίηση»

Η Αλίκη Αλεξανδράκη υποδύεται την κυρα-Δέσπω στις «Αγριες μέλισσες».

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της και για όσα έρχονται στο Διαφάνι εν όψει του φινάλε που πλησιάζει.

- Τα προβλήματα δεν σταματούν ποτέ στο Διαφάνι;

«Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν, δεν γίνεται. Αυτό περιμένουμε κι εμείς να δούμε, πώς θα σταματήσουν».

- Ο θάνατος της Μάρως ήταν πολύ μεγάλο πλήγμα για την κυρα-Δέσπω;

«Ναι, γιατί κατά κάποιον τρόπο μεγάλωσαν μαζί και βλέπει σιγά σιγά να λιγοστεύουν οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράστηκε πράγματα. Δεν ήταν απλώς μια συγχωριανή η Μάρω για τη Δέσπω, ήταν φίλες και στις μικρές κοινωνίες οι φιλίες αυτές “γράφουν” πολύ και είναι δυνατές.

Μπορεί να τις χωρίζει κάποια στιγμή η απόσταση, αλλά τα πράγματα παραμένουν έτσι όπως ήταν κι όταν ξανασυναντάς τον άνθρωπο με τον οποίο συνδέθηκες τόσο πολύ, είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα και πιάνεις το νήμα από εκεί που το άφησες».

- Είδαμε την αλλαγή του Ζάχου το τελευταίο διάστημα. Νιώθει μια ικανοποίηση γι’ αυτό η κυρα-Δέσπω;

«Βέβαια, άλλωστε, έχουμε δει τις προσπάθειές της να τον βάλει στο “σωστό” δρόμο. Έχει προσπαθήσει να του περάσει και τα πιστεύω της αλλά και τα πιστεύω της μάνας του, γιατί θεωρεί ότι κατά βάθος είναι ένας πάρα πολύ έντιμος άνθρωπος. Ξέρει ότι η πάστα του Ζάχου είναι έντιμη και τη βρομιά δεν την αντέχει και γι’ αυτό προσπαθεί».

Η δολοφονία του Θανάση θα σπείρει και πάλι το φόβο;

«Σαφώς, αλλά δεν ξέρω αν ο φόβος υπερβαίνει την προσωπική απώλεια. Δεν ξέρω αν είναι ο φόβος εκείνος που κυριαρχεί για όλο το χωριό. Δεν έχει σημασία ο δρόμος που είχε πάρει ο Θανασάκης, τελικά ήταν ένα παιδί τους. Και νομίζω ότι στο βάθος βάθος είναι η απώλεια του παιδιού τους. Έτσι κι αλλιώς, ο φόβος υπάρχει».

Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει μια ανακούφιση, έστω και προσωρινά;

«Ναι φέρνει μια ικανοποίηση. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως νιώθουν ότι γλίτωσαν».

- Καθώς πλησιάζουμε στο φινάλε, έχετε σκεφτεί πώς θα θέλατε να βρει το τέλος τους ήρωες; Μπορεί να έρθει η απόλυτη δικαίωση;

«Δεν το έχω σκεφτεί, γιατί σε όλη τη διάρκεια του σίριαλ ήθελα να έχω την έκπληξη, δεν σκεφτόμουν πώς θα πάει παρακάτω το πράγμα. Νομίζω ότι φαίνεται ποιοι θα δικαιωθούν, αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρο κι έτσι μας αφήνουν όλους σε ένα σασπένς».

Πηγή:Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved