Media

Survivor: Μαρτίκας: Η δράση... terminator, η σχέση με τη Βρισηίδα κι οι άγνωστες πτυχές της ζωής του

Ο Σπύρος Μαρτίκας κατάφερε το ακατόρθωτο: Να ξεπεράσει ακόμα και το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου σε υποψηφιότητες αποχώρησης στο Survivor

Σε λίγο ακόμα και η ίδια η παραγωγή του Survivor δεν θα θυμάται πόσους συμπαίκτες του κατάφερε να βγάλει εκτός παιχνιδιού ενώ ήταν συνυποψήφιός τους για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας λοιπόν δεν είναι ένας καθημερινός φαρμακοποιός της γειτονιάς μας.

Έχει σπουδάσει το αντικείμενο, είναι τρίτης γενιάς φαρμακοποιός και είναι αφοσιωμένος στο επάγγελμά του, όμως ταυτόχρονα είναι και πάρα πολύ καλός επιχειρηματίας γιατί δεν έχει μόνο ένα φαρμακείο στις λαϊκές γειτονιές του Κερατσινίου.

Η τοπική κοινωνία εκεί τον σέβεται και τον αγαπά και έχει κάθε λόγο αφού ο Σπύρος Μαρτίκας ασχολείται με τα κοινά, έστω και μέσω του λειτουργήματός του. Βοηθάει τους αδύνατους, στέκεται σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και με την ρητορική του γλώσσα συνήθως γοητεύει τους συνομιλητές του.

Τι παραπάνω είναι όμως ο Σπύρος Μαρτίκας και κατάφερε να είναι από τους ελάχιστους παίκτες του φετινού ριάλιτι που κατάφεραν να φτάσουν σχεδόν μέχρι το τέλος;

Γυμνασμένος και σε φόρμα

Αν και 45 ετών, ο Σπύρος Μαρτίκας είναι σε πάρα πολύ καλή φυσική κατάσταση. Άλλωστε γυμνάζεται πάρα πολύ συχνά. Χόμπι του ο στίβος, η κολύμβηση, το αλπικό σκι και οι ορεινές επικίνδυνες πεζοπορίες-αναρριχήσεις και μάλιστα έχει γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα θέλοντας να εξασκεί το αγαπημένα του αθλήματα κοντά στη φύση.

Η εικόνα του πριν μπει στο παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με αυτή που γνωρίζουμε πλέον. Οι κακουχίες στον Άγιο Δομίνικο δεν τον κούρασαν και τον άλλαξαν μόνο σε ό,τι είχε να κάνει με τα μούσια που αναγκάστηκε να αποκτήσει και τα κιλά που -επίσης- αναγκαστικά έχασε λόγω έλλειψης φαγητού. Κατά τα άλλα παραμένει ακμαιότατος και με δυναμισμό διεκδικεί κάθε φορά πόντους στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γυναίκες της ζωής του και η Βρισηίδα

Μπορεί ο Σπύρος Μαρτίκας να είναι ακόμη ανύπαντρος και να μην έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, όμως για εκείνον η αδελφή του και οι ανιψιές του είναι οι γυναίκες της ζωής του. Όσες φορές έτυχε να κερδίσει κάποιο έπαθλο επικοινωνίας με την ομάδα του, πάντα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τα κορίτσια του τονίζοντας πόσο πολύ του λείπουν και θέλει να τις πάρει αγκαλιά. Είναι η απόλυτη προτεραιότητά του και οι μικρές τού έχουν τεράστια αδυναμία.

Ο Σπύρος μας εξέπληξε με τη συμπεριφορά του ερωτευμένου άντρα για τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Η μεγάλη διαφορά ηλικίας τους, ο εντελώς διαφορετικός τρόπος ζωής τους και τα εκ διαμέτρου αντίθετα ενδιαφέροντά τους δεν μας έπεισαν πως θα μπορούσαν αυτοί οι δύο παίκτες να είναι μαζί.

Να όμως που συνέβη και αυτό με μία σχέση που κράτησε στον Άγιο Δομίνικο περίπου δυόμισι μήνες. Σπύρος και Βρισηίδα μετά από έναν έντονο καυγά χώρισαν, όμως όταν εκείνη έφυγε από το παιχνίδι αποφάσισαν από κοινού πως θέλουν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία σε αυτή τη σχέση όταν πλέον και ο Σπύρος θα είναι στην Αθήνα και θα έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους για να τα πουν από κοντά και να διαπιστώσουν αν όντως ταιριάζουν υπό κανονικές συνθήκες.

Μέχρι τότε ο Σπύρος θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τον εαυτό του κάθε φορά που οι συμπαίκτες του τον κατηγορούν για ψεύτικη συμπεριφορά, κωλοτούμπες και στρατηγική. Βλέπετε, μιλάμε για καθαρόαιμο... Terminator!

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved