Shopping Star: «Ξεχωριστή με αποχρώσεις του πράσινου»
Media

Shopping Star: «Ξεχωριστή με αποχρώσεις του πράσινου»

Το «Shopping Star», το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η μεσημεριανή συνήθεια, που έγινε λατρεία, με παρουσιάστρια τη fashion expert Βίκυ Καγιά, επέστρεψε ανανεωμένο, να αποθεώσει, να δικαιώσει, να απενοχοποιήσει το μοντέλο, που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της!

Γιατί σε αυτή την πασαρέλα δεν έχουν σημασία η ηλικία και οι αναλογίες, αλλά το προσωπικό στυλ της κάθε υποψήφιας Shopping Star και η αγάπη για τη μόδα, τις προκλήσεις, το παιχνίδι! Κάθε εβδομάδα η νικήτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές τους!

«Shopping Star» της 37ης εβδομάδας της 6ης σεζόν, αναδείχθηκε η 20χρονη Ιωάννα, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ!

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 16:00, θα γνωρίσουμε τις 5 παίκτριες της 38ης εβδομάδας, για την 6η σεζόν του Shopping Star!

- Η 48χρονη Κική, δημοτική υπάλληλος
- Η 21χρονη Μαρία, φοιτήτρια
- Η 24χρονη Κωνσταντίνα, φοιτήτρια
- Η 22χρονη Χριστίνα, αισθητικός
- Η 51χρονη Έλενα, προωθήτρια καλλυντικών

Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ, δίνουν την εβδομαδιαία μάχη του στυλ και το θέμα αυτής της εβδομάδας στο «Shopping Star» είναι:
«Ξεχωριστή με αποχρώσεις του πράσινου»

Δείτε εδώ το trailer της Δευτέρας 20/6:

Κάθε Παρασκευή στο τέλος του επεισοδίου, η Βίκυ Καγιά θα παρουσιάζει τη δική της πρόταση για το look της εβδομαδιαίας fashion αποστολής, προτείνοντας πολύ χρήσιμα και πρακτικά tips, έξυπνες ιδέες, λύσεις και συνδυασμούς, που αναβαθμίζουν ενδυματολογικά τις εμφανίσεις μας αλλά και τη διάθεσή μας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved