Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Θα μείνει στον ΣΚΑΪ τη vέα σεζόν;
Media

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Θα μείνει στον ΣΚΑΪ τη vέα σεζόν;

Ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα συνεχίσει στο Φάληρο με το «My Style Rocks», τα δεδομένα αλλάζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση της αναμένεται να πάρει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η μάνατζερ της Έλενα Χριστοπούλου κατέθεσε στην AcunMedya πρόταση για συμφωνία-πακέτο με την ίδια στην κριτική επιτροπή και την Ηλ. Παπαγεωργίου στη θέση της παρουσιάστριας.

Οσο για την Κ. Σπυροπούλου, αυτή τη στιγμή δεν έχει ενεργό συμβόλαιο ούτε με τον ΣΚΑΪ ούτε με την AcunMedya. Ολα τα ενδεχόμενα για το τηλεοπτικό της μέλλον είναι ανοιχτά. Στο τραπέζι έχει πέσει μια ιδέα-έκπληξη.

Κάποιοι στο Φάληρο επιθυμούν να αξιοποιήσουν την Κ. Σπυροπούλου σε live ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο στη ζώνη 12 με 2, κάτι που θα σήμαινε την επιστροφή της στα πρωινά -με τα οποία έγινε γνωστή- μετά από απουσία 5 ετών.

Ακόμα, ωστόσο, δεν έχει ληφθεί κεντρική απόφαση από τον ΣΚΑΪ, καθώς εξετάζεται και το ενδεχόμενο οι live εκπομπές του Σαββατοκύριακου να περιοριστούν στην ενημέρωση. Ενδεικτικό είναι ότι στη μεσημεριανή ζώνη 15:00-17:00, που βγαίνει τώρα το «Ολα γκουντ», στη νέα σεζόν θα προβάλλονται ταινίες.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved