Στάνκογλου:Η πρώτη φωτό από τα γυρίσματα για το Νησί-Έτσι θα συναντήσουμε τον φυλακισμένο Βανδουλάκη
Media

Στάνκογλου:Η πρώτη φωτό από τα γυρίσματα για το Νησί-Έτσι θα συναντήσουμε τον φυλακισμένο Βανδουλάκη

Η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς Το Νησί είναι γεγονός, μόνο που έρχεται με αλλαγές αρχής γενομένη του τίτλου αφού πλέον η σειρά, ονομάζεται «Μια νύχτα του Αυγούστου».

Είναι ουσιαστικά η συνέχεια της εμβληματικής σειράς «Το νησί», στην οποία το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ μετατράπηκε σε μία από τις κορυφαίες και ακριβότερες ελληνικές παραγωγές. Πολλοί από τους πρωταγωνιστές του πρώτου κύκλου επιστρέφουν και ανάμεσά τους ο Γιάννης Στάνκογλου μέσα από τον ρόλο του Ανδρέα Βανδουλάκη.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μετά το spoiler που πρόσφατα έδωσε για τη σειρά, μας χάρισε και το πρώτο φωτογραφικό στιγμιότυπο του ήρωα του μέσα από τη φυλακή! «Μια νύχτα του Αυγούστου, καλή μας αρχή, σημειώνει στη λεζάντα ο ηθοποιός!

«Στη συνέχεια της σειράς υπάρχει ο Ανδρέας Βανδουλάκης στη φυλακή για έξι χρόνια μετά τον φόνο της Άννας. Ξεκινάμε αυτή την Δευτέρα τα γυρίσματα. Τα περισσότερα θα είναι εδώ, υπάρχουν κάποια γυρίσματα και στην Κρήτη αλλά το δικό μου location είναι στη φυλακή οπότε και είναι όλο εδώ. Είναι πάρα πολύ ωραίο γραμμένο το σενάριο. Έχει κλείσει η Σπιναλόγκα αλλά θα υπάρχουν δυο, τρεις χαρακτήρες από το πρώτο Νησί που είναι στη συνέχεια σε κάποιο νοσοκομείο. Από όσο ξέρω θα δούμε και τον Τάσο Νούσια και πολλούς ηθοποιούς που ήταν στην πρώτη σειρά. Δεν θα είναι όμως η Κατερίνα Λέχου και ο Στέλιος Μάινας. Βέβαια και εγώ πέθαινα στο παλιό Νησί αλλά βλέπουμε τώρα τον ήρωα λίγο πριν πεθάνει σε αυτά τα έξι χρόνια», είχε πει ο ίδιος δίνοντας το πρώτο spoiler!

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Στις 25 Αυγούστου 1957 έχει βρεθεί η θεραπεία για τη λέπρα και οι ασθενείς μπορούν επιτέλους να φύγουν από τη Σπιναλόγκα. Έπειτα από πολλά χρόνια απομόνωσης σε εκείνο το μικρό νησί, εκατοντάδες άνθρωποι παίρνουν το δρόμο της επιστροφής. Εκείνο το βράδυ, γίνεται ένα μεγάλο γλέντι για την περίσταση στην Πλάκα, το χωριό που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη Σπιναλόγκα. Οι υγιείς ανακατεύονται με τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί τρώνε, χορεύουν και γιορτάζουν αυτή τη σπουδαία στιγμή απελευθέρωσης από το φόβο και την αρρώστια. Όταν η γιορτή βρίσκεται στην κορύφωση της, τον αέρα σκίζει ο ήχος δύο πυροβολισμών. Μια γυναίκα έχει δολοφονηθεί. Είναι η Άννα Βανδουλάκη, η αδελφή της Μαρίας, η οποία έχει μόλις επιστρέψει από το νησί, επιτέλους θεραπευμένη. Εκείνη τη νύχτα του Αυγούστου η χαρά μετατρέπεται σε τραγωδία. Για τους τρεις άντρες που αγαπούν την Άννα, τίποτα δεν θα είναι ξανά όπως πριν. Για τον Ανδρέα, το σύζυγο της και δολοφόνο της. Για τον Μανόλη, τον εραστή της, που πιστεύει πως εκείνος στάθηκε η αιτία για το φόνο της. Και για τον Αντώνη, που αγαπούσε την Άννα απ' όταν ήταν μικρά παιδιά.

to-nhsui.jpg
Η Άννα και ο Αντρέας ετοιμάζονται να πάνε στην Πλάκα

Η νύχτα της 25ης Αυγούστου σηματοδοτεί λίγο -πολύ το τέλος της ιστορίας καθενός από αυτούς τους άντρες: Ο Ανδρέας φυλακίζεται και στη συνέχεια πεθαίνει. Ο Μανόλης τρέπεται σε φυγή (και δεν μαθαίνουμε τι απέγινε) και ο Αντώνης παίζει μικρό ρόλο στην ιστορία που διαδραματίζεται στη συνέχεια. Για τη Μαρία, ο θάνατος της Άννας είναι καταστροφή. Θρηνεί μαζί με τον πατέρα της το χαμό της αλλά κυρίως ενδιαφέρεται για τη δίχρονη Σοφία, την ανιψιά της, την οποία στη συνέχεια υιοθετεί, μαζί με το σύζυγο της, καθώς η ίδια δεν μπορεί να κάνει παιδί. Αυτός ο υπέροχος άνθρωπος αρχίζει να επισκέπτεται τον Ανδρέα στη φυλακή, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Καθώς περνούν τα χρόνια, νιώθει την ανάγκη να σταθεί σε αυτό τον άνθρωπο που όλοι τον έχουν εγκαταλείψει. Η γενναιόδωρη καρδιά της μπορεί να συγχωρέσει ακόμη και το δολοφόνο της αδελφής της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved