Media

Γιώργος Λεμπέσης: «Με τον Φοίβο δεν τσακωθήκαμε ποτέ, απλά χάθηκαν οι δρόμοι μας σταδιακά»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Λεμπέσης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις σχετικά με την καριέρα του, στιγμές που του έχουν μείνει αξέχαστες, αλλά και για την οικογένειά του, που είναι ο, τι πιο πολύτιμο έχει. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, ο οποίος και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο μουσικό κοινό, το οποίο τον ακολουθεί μέχρι και σήμερα στις νέες εμφανίσεις του.

Ο Γιώργος Λεμπέσης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" και μίλησε για όλους και για όλα με τόνο άκρως αποκαλυπτικό. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε εκτενώς στην καριέρα του, αλλά και σε συνεργασίες και περιπτώσεις που του έχουν μείνει αξέχαστες. Παράλληλα, έκανε λόγο γιια την οικογένειά του και το πόσο ευτυχισμένος νιώθει και φυσικά μίλησε και για τα προσεχή επαγγελματικά του σχέδια.

Ο Γιώργος Λεμπέσης είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν το όνειρο της συζύγου μου, που είναι εκπαιδευτικός να δημιουργήσει το δικό της σχολείο. Παιδευτήκαμε πάρα πολύ με τη σύζυγο μου να αποκτήσουμε παιδί, άλλα το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος μπαμπάς, ασχολούμαι πάρα πολύ με το γιο μας. Στον γιο μας θα δώσουμε το όνομα Αναστάσιος. Πήραμε την απόφαση της εξωσωματικής με τη σοφία γιατί δεν ερχόταν με φυσιολογικό τρόπο. Κάναμε πέντε προσπάθειες εξωσωματικής. Σε κάθε προσπάθεια που υπάρχει αποτυχία, υπάρχει τεράστια απογοήτευση. Εγώ προσπαθούσα να στηρίξω τη Σοφία, όσο το δυνατόν περισσότερο, πιστεύω ότι τα κατάφερα, γιατί η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο να αποκτήσεις παιδί»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

«Με τον Φοίβο ήμασταν συμμαθητές στο ίδιο ωδείο και είχαμε τον ίδιο δάσκαλο, τον Θέμη Ρούσσο, στον οποίο χρωστάω τα πάντα. Όταν κάλεσα κάποια στιγμή τον Φοίβο για να συναντηθούμε, μου είπε ότι με ξέρει και από τότε ξεκινήσαμε να κάνουμε κολλητή παρέα και ήρθε η «Εξάρτηση». Μπορεί να φάνηκε ότι με το κομμάτι «Εξάρτηση» έκανα τεράστια επιτυχία, άλλα είχα δουλέψει τουλάχιστον οκτώ χρόνια επαγγελματικά. Είχα δουλέψει με τον Τόλη Βοσκόπουλο, και τότε δεν είχε κάνει ποτέ αντρικό ντουέτο στην καριέρα του με άλλο καλλιτέχνη. Συζητάγαμε με τον Φοίβο και είχα την ιδέα να του το προτείνω. Δεν περίμενα ότι θα αποφάσιζε θετικά»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved