The 2Night Show: Ουγγαρέζος: Τα τρυφερά λόγια για την Μενεγάκη: «Η Ελένη με αναβάθμισε, της χρωστάω»
Media

The 2Night Show: Ουγγαρέζος: Τα τρυφερά λόγια για την Μενεγάκη: «Η Ελένη με αναβάθμισε, της χρωστάω»

The 2Night show: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στο επεισόδιο της Δευτέρας (20-6) και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την καριέρα του, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη, την οποία και θαυμάζει υπερβολικά. 

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης και φέτος δείχνει να είναι πραγματικά στα καλύτερά του, μιας και η τηλεοπτική του σύμπραξη με την Ελένη Μενεγάκη είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που του έχουν συμβεί.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, κάνοντας λόγο για όλους και για όλα. Ο διάδημος ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής μίλησε για το πως ξεκίνησε την τηλεόραση, ενώ δεν δίστασε να πει το πόσο πολύ τον φόβιζε όλος αυτός ο χώρος στην αρχή, ενώ αποκάλυψε ότι πριν από την ενασχόλησή του με την τηλεόραση, είχε περάσει από δυο απολύσεις.

Ο Γρηγόρης Αρναούργολου, σχολιάζοντας με χιούμορ όλα όσα έλεγε ο καλεσμένος του, θέλησε να τον ρωτήσει και για την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνεργάζεται την φετινή σεζόν, κάνοντάς του βέβαια και μια ερώτηση- παγίδα. Πολύ πιο συγκεκριμένα, τον ρώτησε τι θα έκανε αν το MEGA του πρόσφερε μια δική του εκπομπή.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε χαρακτηριστικά: "Στην Ελένη θα έμενα. Η Ελένη με αναβάθμισε. Αν δεν είμαστε η συνέπεια του λόγου μας, τότε δεν είμαστε τίποτα. Της το χρωσταω της Ελένης, γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που είναι τόσο γενναιόδωρη και αληθινή και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1 και δεν θα την άφηνα. Ανεξάρτητα από την πρόταση που θα μου έκαναν, θα έμενα στην εκπομπή της. Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα έκανα... Όταν έχω κάποιο πρόβλημα, ζητώ την γνώμη της και η αλήθεια είναι ότι με βοηθάει πολύ. Η Ελένη σε συμβουλεύει, μεταφέροντάς εμπειρίες από την δική της ζωή και εκεί ακριβώς είναι το μυστικό. Ότι σε βάζει στον κόσμο της"

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved