Μαρία Κίτσου: «Στα πάνελ προσπαθούν σαν όρνια να βγάλουν το παραμικρό»
Media

Μαρία Κίτσου: «Στα πάνελ προσπαθούν σαν όρνια να βγάλουν το παραμικρό»

Πάμε Δανάη: Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κίτσου στην πρωινή εκπομπή του Mega και φυσικά μίλησε και για τις Άγριες μέλισσες.

Η ηθοποιός μίλησε για όλα και αναφέρθηκε και στον «δαίμονα» που την ταλαιπωρεί από πολύ μικρή ηλικία.
«Ήταν προστατευτικό αυτό που έγινε με τον covid. Μας βοήθησε όλο αυτό που έγινε με την πανδημία, γιατί δεν βγαίναμε έξω στον κόσμο, φορούσαμε μάσκες. Όταν άνοιξε όμως όλο αυτό, ήταν λίγο too much. Αλλά όχι από τον κόσμο. Ο κόσμος ήταν υπέροχος στις εκδηλώσεις του. Ήταν δύσκολο να βλέπεις ό,τι λες και ό,τι κάνεις ή δεν κάνεις, να γράφεται, να διαστρεβλώνεται ή να χρησιμοποιείται για άλλους λόγους. Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η έκθεση. Είναι άγριο να κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να προσπαθούν σαν όρνια – αρπακτκά να ξεζουμίσουν το παραμικρό, να βρουν πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όλο αυτό το πράγμα ήταν πολύ άσχημο. Δεν έχει σχέση με τη δουλειά μας», είπε αρχικά η Μαρία Κίτσου και συνέχισε:

«Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν συγκλονιστικός. Στην πρώτη πρεμιέρα μου στο θέατρο έχασα τον πατέρα μου. Είναι νεκρή αντίληψη ότι οι ηθοποιοί είναι υπεράνθρωποι ή παλιάτσοι του κόσμου. Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν ο κόσμος έχει πληρώσει εισιτήριο, πρέπει να δει την χειρότερη εκδοχή του εαυτού σου, όταν εσύ παίζεις και δεν είσαι καλά. Εγώ παρόλα αυτά έπαιξα γιατί ένιωθα ότι το είχα ανάγκη και αυτό με βοήθησε να το αντιμετωπίσω».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved