Media

Elif: Η Μελέκ καταδικάζεται - Η Κιγιμέτ προσπαθεί να την πνίξει

Elif: Οι άσχημες εξελίξεις δεν έχουν τέλος για τη Μελέκ, η οποία βρίσκεται στο έλεος της εκδικητικής μανίας της Κιγιμέτ.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, μάλιστα, η τελευταία επιχειρεί να πνίξει τη Μελέκ μέσα στο νοσοκομείο, ενώ αργότερα το δικαστήριο καταδικάζει την κοπέλα σε 15 χρόνια φυλάκιση.

H Μελέκ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που, όπως σας πληροφορήσαμε, δέχτηκε μέσα στη φυλακή έπειτα από εντολή της Κιγιμέτ. Ωστόσο, η κοπέλα δίνει τη μάχη της και την κερδίζει.

Όλοι, εκτός από την Κιγιμέτ, είναι πολύ χαρούμενοι που η Μελέκ θα γίνει καλά, ενώ οι γιατροί τη μεταφέρουν σε απλό δωμάτιο για να αναρρώσει. Η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί είναι πολύ ισχυρή και χρειάζεται ξεκούραση και νοσηλεία.

Τα νέα αυτά, όμως, δυσαρεστούν την Κιγιμέτ, η οποία ετοιμάζει ακόμη ένα σχέδιο δολοφονίας εναντίον της. Η Κιγιμέτ μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο της Μελέκ φορώντας στολή νοσοκόμας και πιέζει με ένα μαξιλάρι το πρόσωπό της με όλη της τη δύναμη για να την πνίξει.

Αυτή τη φορά, είναι αποφασισμένη να τη σκοτώσει. Η Μελέκ προσπαθεί να παλέψει, αλλά είναι πολύ αδύναμη για να τη σταματήσει. Η Κιγιμέτ πιστεύει πως την έχει σκοτώσει και φεύγει. Όταν μπαίνει η κανονική νοσοκόμα για να ελέγξει τη Μελέκ, καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Ο σφυγμός της είναι αδύναμος, αλλά με κάποιο τρόπο είναι ακόμη ζωντανή.

Η Κιγιμέτ επιστρέφει στο σπίτι ικανοποιημένη, αφού νομίζει ότι η Μελέκ είναι νεκρή. Λυπάται ακόμη και την Ελίφ, αφού δεν θα μπορέσει να ξαναδεί τη μητέρα της. Λίγη ώρα αργότερα, η δικηγόρος Φικρέτ Οβαλί επισκέπτεται τη Μελέκ στο νοσοκομείο και εκείνη της αποκαλύπτει πώς τραυματίστηκε από τη Φιντάν, ενώ κάποιος προσπάθησε να τη σκοτώσει το πρωί.

Η Φικρέτ τρομοκρατείται και ανακρίνει τον γιατρό της. Αν και εκείνος αρνείται μια τέτοια πιθανότητα, η Φικρέτ δεν πιστεύει τίποτε απ’ όσα λέει και είναι αποφασισμένη να πάρει το υλικό που κατέγραψε η κάμερα και να αποδείξει ποιος κρύβεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της κοπέλας.

Η επομένη είναι η μέρα της δίκης και η Φικρέτ είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Επιπλέον, ο Μαχίρ δεν υποστηρίζει πια την Κιγιμέτ και γνωρίζει τα κόλπα της μητέρας του. Η μεγάλη στιγμή για την Ελίφ και τη Μελέκ φτάνει, καθώς πλησιάζει η ώρα της ακροαματικής διαδικασίας.

Ο Μαχίρ πιστεύει ότι η Φικρέτ Οβαλί μπορεί να βοηθήσει τη Μελέκ και να αθωωθεί. Το ίδιο ελπίζουν επίσης η Ελίφ και η Ασλί. Λίγο μετά, η Μελέκ εμφανίζεται ενώπιον του δικαστηρίου αρκετά καταπονεμένη απ’ όσα πέρασε. Όσοι την αγαπούν είναι πολύ αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι θα αθωωθεί.

Η δίκη ξεκινά και τα πράγματα πάνε καλά για τη Μελέκ στην αρχή. Στην αίθουσα του δικαστηρίου επικρατεί θετικό κλίμα. Ωστόσο, η κατάθεση του Κερέμ αλλάζει τα πάντα και η απόφαση του δικαστηρίου πέφτει σαν βόμβα. Η Μελέκ καταδικάζεται σε 15 χρόνια φυλάκιση.

Όλες οι προσπάθειες του Μαχίρ και της Φικρέτ πάνε χαμένες. Η Ασλί, η Μελέκ και η Ελίφ είναι συντετριμμένες και οι ελπίδες όλων διαψεύδονται από τη σκληρή απόφαση του δικαστηρίου.

Πηγή:MYTV

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved