Τρία Μίλια: Ένας χωρισμός-βόμβα και ένα ζευγάρι-έκπληξη
Media

Τρία Μίλια: Ένας χωρισμός-βόμβα και ένα ζευγάρι-έκπληξη

Τρία μίλια: Μεγάλες ανατροπές θα παρακολουθήσουμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς.

Η Κάτια αρχίζει να φοβάται ότι έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα με τη μνήμη της και ο Γεράσιμος ζητάει από τον Μιχάλη να την εξετάσει εκ νέου. Παράλληλα, ο Μιχάλης χωρίζει οριστικά την Ελένη, ενώ ο Ευθύμης μετά τον χωρισμό του από τη Φωτεινή γίνεται ζευγάρι με τη Λίζα.

Η Κάτια παθαίνει μία κρίση αμνησίας και ανησυχεί τον Γεράσιμο, ο οποίος, χωρίς να χάνει χρόνο, ενημερώνει σχετικά τον Μιχάλη. Όμως εκείνος τον καθησυχάζει λέγοντάς του πως αυτό οφείλεται στη συσσωρευμένη συναισθηματική φόρτιση που πέρασε τον τελευταίο καιρό και τον βεβαιώνει ότι είναι κάτι παροδικό.

Παρ’ όλα αυτά, ο Γεράσιμος δεν ηρεμεί καθόλου. Στο μεταξύ, η Κάτια, επειδή φοβάται ότι έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα με τη μνήμη της, το εκμυστηρεύεται στον Νικόλα και του ζητάει να τη βοηθήσει, αν η κατάστασή της χειροτερέψει.

Αργότερα, ο Μιχάλης παίρνει μία καθοριστική απόφαση για τη ζωή του, η οποία σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις. Ζητά από την Ελένη να συναντηθούν με σκοπό να της πει να χωρίσουν.

Αν και αυτό υποδεικνύεται πιο δύσκολο από όσο είχε υπολογίσει τελικά της ζητά πως θέλει να μείνουν χώρια. Παράλληλα, ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Φωτεινή κάποια από τα επιχειρηματικά του σχέδια. Ένα από αυτά είναι να ξαναχτίσει την καμένη κλινική, στην οποία επρόκειτο να γίνει διευθύντρια, με εκείνη να χαίρεται με αυτό που ακούει.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναζητά επενδυτές και, όταν διαβάζει ένα άρθρο για τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της χρονιάς, αποφασίζει να προτείνει πιθανή συνεργασία σε έναν από αυτούς, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει το κοινό παρελθόν του με τη Φωτεινή...

Πρόκειται για τον Βασίλη, τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος αποδείχθηκε ταξικός στη σχέση τους και για αυτόν τον λόγο η νεαρή γυναίκα μετακόμισε στη Δρακόνησο.

Η Κλειώ αποφασίζει να μετακομίσει στο σπίτι του Πέτρου, αλλά η υποδοχή δεν είναι αυτή που περίμενε. Κάτι για το οποίο πληροφορείται ο Τίμος, ο οποίος θυμώνει με τον Νικόλα, επειδή εκείνος πρότεινε αυτή τη συγκατοίκηση.

Την ίδια ώρα, ο Γεράσιμος ανησυχεί ολοένα και περισσότερο με την περίεργη συμπεριφορά της συζύγου του, της Κάτιας, και ζητάει από τον Μιχάλη να την εξετάσει ξανά. Όπως και γίνεται. Ο Μιχάλης ζητάει από τη γυναίκα να της κάνει τεστ για να δει την κατάσταση της μνήμης της.

Πριν, όμως, εκείνη προλάβει να ηρεμήσει, το μυαλό της και πάλι την προδίδει. Ταυτόχρονα, ο Ευθύμης ανακοινώνει στον Χάρη και στον Λάμπη τον χωρισμό του από τη Φωτεινή, ενώ έχουν ήδη αρχίσει να διαδίδονται φήμες ότι είναι πλέον μαζί με τη Λίζα.

Πράγματι, ανάμεσα σε εκείνον και την κοπέλα αναπτύσσεται μία όμορφη σχέση και όλα δείχνουν πως θα γίνουν το νέο ζευγάρι του νησιού. Από την άλλη, η Ελένη προσπαθεί να κρύψει τα άσχημα νέα για τον χωρισμό της, σε αντίθεση με την Κλειώ, η οποία είναι ταραγμένη, μετά τον νέο τσακωμό της με τον Πέτρο.

Τότε η Φωτεινή προσπαθεί να την καθησυχάσει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Αργότερα, ο Στέφανος προσπαθεί να πείσει τον Βασίλη να επενδύσει στην κλινική του. Ο τελευταίος αν και είναι διατακτικός επισκέπτεται το νησί για να τα συζητήσουν από κοντά.

Έπειτα, ο Στέφανος ενημερώνει τον Μιχάλη και τη Φωτεινή τα σχέδιά του αλλά όταν αναφέρει το όνομα του επενδυτή, δηλαδή του Βασίλη, οι δυο τους παγώνουν...

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved