Survivor: Αυτό είναι το επαγγελματικό  βήμα του Γιώργου Ταλάντσεβ μετά το ριάλιτι – Η αποκάλυψη του
Media

Survivor: Αυτό είναι το επαγγελματικό βήμα του Γιώργου Ταλάντσεβ μετά το ριάλιτι – Η αποκάλυψη του

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι έκανε την πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση ο Γιώργος Ταλάντσεβ μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι.

Ο πρώην παίκτης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλα! Για την εμπειρία του μέσα στο ριάλιτι, ποιον θέλει να δει νικητή αλλά και με τι θα ασχοληθεί επαγγελματικά από εδώ και στο εξής.

«Είναι μια εμπειρία μοναδική, δεν νομίζω να μπορείς να ζήσεις εύκολα σε μια ζούγκλα. Πριν φύγω ήμουν υπεύθυνος σε γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης. Εγώ ασχολούμουν πολλά χρόνια με τον χορό και με τον αθλητισμό και ξαφνικά το παράτησα, μου έλειψε πολύ ο ανταγωνισμός, η διαφορετικότητα οπότε ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο», είπε αρχικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ και συνέχισε:

«Μέσα από το παιχνίδι κατάλαβα πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα μου, θα ήθελα από εδώ και πέρα να ασχοληθώ με κάτι που να μην έχει ρουτίνα. Έχω ένα κανάλι στο youtube, το οποίο έφτιαξα πριν μπω στο παιχνίδι και τώρα θα το συνεχίσω». Όσο για τον ποιον ή ποια θέλει να δει να σηκώνει το τρόπαιο;

«Εγώ θέλω να κερδίσει η Μαίη. Θεωρώ ότι είναι ένα λαϊκό κορίτσι και θα ήθελα να δω ένα κορίτσι να κερδίζει. Έχω συζητήσει πολύ μαζί της και έχει τραβήξει αρκετό κουπί στη ζωή της, έχει παλέψει, έχει δώσει τα πάντα. Μου άρεσε το πείσμα της ενώ παράλληλα ήταν και χαμηλών τόνων».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved