Survivor spoiler: Απίστευτη ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!
Media

Survivor spoiler: Απίστευτη ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Survivor spoiler: Είναι οριστικό! Λίγες μέρες πριν από το μεγάλο τελικό αποχωρεί ένας ακόμα παίκτης και αυτή η αποχώρηση θα φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης!

Αυτή την αποχώρηση ουδείς την περιμένει και θα είναι μεγάλη έκπληξη!
Να σας θυμίσουμε ότι τέσσερις είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Μαζί με την Ασημίνα και τη Μαίη, στον τάκο έπειτα από ισοψηφία Μαρτίκας και Σταυρούλα!

Ο Άρης Σοϊλέδης, έχοντας κερδίσει ήδη δύο ασυλίες, δεν είχε λόγο να ανησυχεί ενώ μετά τον τρίτο αγώνα ασυλίας το ίδιο προστατευμένος πήγε και ο Νίκος παρά το γεγονός ότι πριν το αγώνισμα φορτίστηκε συναισθηματικά καθώς με αφορμή τα λόγια της Ασημίνας για το τι έχει περάσει, μοιράστηκε και ο ίδιος τις δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, η συνεχιζόμενη κόντρα ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή έλαβε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς στην κουβέντα ενεπλάκη ξαφνικά ο σύντροφος της Ασημίνας, Χρήστος Δάντης στη μεταξύ τους διαμάχη με την Σταυρούλα να υποστηρίζει πως ο σύντροφός της ρίχνει χρήματα προκειμένου εκείνη να παραμένει στο παιχνίδι.

Μάλιστα, η Ασημίνα είπε χαρακτηριστικά: «Λένε ότι σπρώχνει λεφτά για να μείνω εδώ μέσα. Μπορούμε να μην μιλάμε για ανθρώπους που δεν είναι εδώ; Δεν θέλω να μιλήσω για αυτόν τον άνθρωπο».

Το αποτέλεσμα της κάλπης αμέσως μετά την ψηφοφορία των 7 παικτών, τους σόκαρε καθώς η ισοψηφία Μαρτίκα – Σταυρούλας , έφερε και τους δυο υποψήφιους!

Σήμερα ένας εκ των τεσσάρων θα φύγει και αυτή η αποχώρηση θα σοκάρει παίκτες και κοινό!

Και ενώ οι διαρροές χθες έκαναν λόγο ότι το παιχνίδι για την αποχώρηση θα παιχτεί ανάμεσα στην Μαίη και την Σταυρούλα, σήμερα τα spoilers αναφέρουν - σας τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη - ότι αποχωρεί ο... Σπύρος Μαρτίκας!

Δείτε το trailer του ριάλιτι παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved