Super Κατερίνα: Ωρυόταν η Καινούργιου: «Φοβάμαι μην γυρίσω σπίτι μου και με πλακώσουν στο ξύλο»
Media

Super Κατερίνα: Ωρυόταν η Καινούργιου: «Φοβάμαι μην γυρίσω σπίτι μου και με πλακώσουν στο ξύλο»

Super Κατερίνα: Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα έγιναν στα MAD VMA 2022 και ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα (23/6) μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα σχολίασε μαζί με τους συνεργάτες της τα όσα συνέβησαν στα MAD VMA 2022.

Η παρουσιάστρια, αφού παρακολούθησε άφωνη τις σκηνές βίας ανάμεσα στους Snik και Light, τόνισε πως όλα αυτά τα περιστατικά είναι κατακριτέα και πως δεν θέλει να ξανά παίξουν στην εκπομπή της για λόγους ηθικής και όχι προσωπικούς αυτούς τους δύο καλλιτέχνες.

Λίγο αργότερα μάλιστα αποκάλυψε on air την συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της off camera για το πως πρέπει να σχολιάσουν το γεγονός αυτό, αφού φοβόντουσαν μην ''φάνε'' ξύλο από ανθρώπους των συγκεκριμένων τράπερς.

«Φοβάμαι μην γυρίσω και φάω ξύλο από αυτούς τους ανθρώπους», δήλωσε οργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Να σας θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do ανάμεσα στους τράπερς Light, και Snik, κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Αμέσως έτρεξαν στο σημείο οι άντρες της ασφάλειας του χώρου προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι.

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να απομακρύνουν τον Light για κάποια λεπτά από τον χώρο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved