Media

MAD VMA 2022: «Καζάνι που βράζει» το twitter με το #Cancel_trappers μετά την συμπλοκή Snik - Light

MAD VMA 2022: Ξέσπασαν οι χρήστες του twitter λίγες ώρες μετά τον καβγά των τράπερς.

Άγριος καβγάς ξέσπασε χθες (22/6) στα MAD VMA 2022 μπροστά στα μάτια των επωνύμων αλλά και του κόσμου που βρέθηκε εκεί για να απολαύσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Πιο συγκεκριμένα υπήρξε μία συμπλοκή ανάμεσα στον Light και τον Snik, την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν στο stage και έκανε το δικό της act με τους χορευτές. Αμέσως έτρεξαν στο σημείο οι άντρες της ασφάλειας του χώρου προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι.

Λίγη ώρα αργότερα ξεκίνησε μία νέα συμπλοκή την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στη σκηνή και επρόκειτο να βραβεύσει τον καλλιτέχνη με την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς.

Αυτή ήταν η Έλενα Παπαρίζου η οποία βρισκόταν εκείνη την ώρα στα VIP καθίσματα περιμένοντας να παραλάβει το βραβείο της. Τότε όμως ήρθε η δεύτερη ένταση και ήταν τόσο πανικοβλημένη που πηδούσε από καθίσματα σε μία προσπάθεια να βρει τρόπο διαφυγής.

Όπως ήταν φυσικό, το twitter δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το συμβάν και το #Cancel_trappers είναι από τα μεγαλύτερα trends σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved