Άγριες μέλισσες: Το τέλος των πρωταγωνιστών
Media

Άγριες μέλισσες: Το τέλος των πρωταγωνιστών

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου θα πέσει οριστικά η αυλαία για τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Αγριες μέλισσες».

Το φινάλε της αλλά και το τέλος των πρωταγωνιστών δεν θα μπορούσε παρά να ήταν μεγαλοπρεπές, όπως ακριβώς τους αρμόζει.

Δούκας-Μυρσίνη

Τραγικό θα είναι το τέλος του πιο σατανικού ζευγαριού που πέρασε από ποτέ από τη μικρή οθόνη και το οποίο ο περισσότερος κόσμος λάτρευε να μισεί. Έπρεπε να φτάσουν στο τέρμα για να καταλάβουν τα λάθη που έκαναν τόσα χρόνια και να μετανιώσουν, φροντίζοντας πριν τους βρει ο θάνατος να ζητήσουν τη συγχώρεση για το κακό που προκάλεσαν.

Εστω για να φύγει ήρεμη η ψυχή τους. Ο Δούκας, θα ξεγεννήσει την Ελένη και στη συνέχεια θα δώσει μάχη σώμα με σώμα με τον Ακύλα, ο οποίος και θα τον σκοτώσει. Ο θάνατος του ισχυρού άντρα του κάμπου θα πέσει σαν βόμβα και η Μυρσίνη δεν θα αντέξει την απώλεια αυτή.

Ούτε τα παιδιά της αλλά ούτε και ο εγγονός της θα είναι ικανοί να την κάνουν να πιαστεί από κάπου και να συνεχίζει τη ζωή της. Ετσι η μοίρα θα τη χτυπήσει αλύπητα προκαλώντας της τρία εγκεφαλικά που θα την αφήσουν φυτό και μόνη και ξεχασμένη. Θα πεθάνει στο κρεβάτι της, με μοναδική της συντροφιά τις αναμνήσεις του παρελθόντος.

Ακύλας-Ζωή

Η παράνοια του Ακύλα έχει πια ξεφύγει και ενώ εκείνος είναι καταζητούμενος απάγει την Αιμιλία και εκβιάζει τη Ζωή για να του δώσει τα χρήματα που είχε κρυμμένα. Η Ζωή περιμένει οδηγίες από εκείνον για να του δώσει τα χρήματά του, ενώ η Κορίνα με τον Λευτέρη ζητάνε τη βοήθεια του Ντούνια για να τη σώσουν από τα χέρια του.

Ο Ντούνιας φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει από τον παρανοϊκό γαμπρό της και έτσι από σύμμαχος γίνεται εχθρός του και καταφέρνει να γλιτώσει την Αιμιλία και να πάρει όμηρο τον Ακύλα, ώστε να εκβιάσει τους άντρες του Ακύλα να αφήσουν σε ησυχία την οικογένεια Μεγαρίτη.

Ομως ο τελευταίος καταφέρνει να ξεφύγει, αλλά βλέπει πως είναι στριμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με τον Μελέτη, ο οποίος και θα τον σκοτώσει για να γλιτώσει τους πάντες από εκείνον.

Ζάχος-Πέτρος

Ο Ζάχος με τον Πέτρο αναλαμβάνουν να βρουν τον Ακύλα που κρύβεται στα βουνά και να τον φέρουν ενώπιον των δολοφονικών πράξεων του και του εισαγγελέα.

Ομως η μάχη που θα ακολουθήσει θα αφήσει πίσω της νεκρό τον Ζάχο που θα πέσει σαν ήρωας στο καθήκον. Ο Πέτρος, από την άλλη, μετά από όλα αυτά θα αποφασίσει να φύγει μακριά και να συνεχίσει τον αγώνα του για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ελένη-Λάμπρος

Η Ελένη με τον Λάμπρο, μετά από τρία χρόνια κακουχίας, θα βρουν επιτέλους την ευτυχία που τους αξίζει και θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Το μωρό θα έρθει στον κόσμο με τη βοήθεια του Δούκα, ενώ παρόλο που ο Ακύλας θα θελήσει να τη σκοτώσει, όταν τη δει να θηλάζει θα το μετανιώσει και θα την αφήσει να ζήσει. Το τέλος για την Ελένη και τον Λάμπρο θα έχει μόνο χαρά, χαμόγελα και ευτυχία!

Δρόσω-Κωνσταντής & Ασημίνα-Νικηφόρος

Ευτυχισμένο θα είναι το τέλος και για τα άλλα δύο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς. Δρόσως-Κωνσταντή και Ασημίνας-Νικηφόρου. Τη μέρα του γάμου της Δρόσως και του Κωνσταντή, κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής των δαχτυλιδιών στην εκκλησία, ο Νικηφόρος βγάζει δύο βέρες από το σακάκι του και κρυφά τις ανταλλάσσουν με την Ασημίνα, ώστε μεταξύ τους να ξέρουν ότι άτυπα έχουν διαβαστεί και να θεωρούνται παντρεμένοι.

Ομως ο παπα-Γρηγόρης τους βλέπει με την άκρη του ματιού του και όταν ο γάμος της Δρόσως και του Κωνσταντή ολοκληρώνεται, μπροστά σε όλους ανακηρύσσει παντρεμένους και την Ασημίνα με τον Νικηφόρο. Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου ακολουθεί μεγάλο γλέντι στην πλατεία του χωριού!

Βιολέτα-Σταμάτης

Οταν ο Σταμάτης εξομολογηθεί όλα όσα νιώθει για τη Βιολέτα στον Παναγιώτη, ο τελευταίος θα καταλάβει πως τελικά όσα λέει είναι αλήθεια και έτσι θα πάρει μια σημαντική απόφαση.

Να φύγει από το χωριό. Ετσι ανακοινώνει στο χωριό την απόφαση του και τους αποχαιρετάει όλους. Η Βιολέτα θα δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Σταμάτη ελπίζοντας να βρει την ευτυχία στο πλευρό του.

Κορίνα-Μπάμπης

Ακόμα ένα ζευγάρι που θα καταφέρει στο τέλος να ευτυχήσει είναι αυτό της Κορίνας και του Μπάμπη, που μετά το τέλος του Ακύλα αλλά και την αποκάλυψη πως δεν ήταν ο πατέρας της κοπέλας, κάνουν μαζί όνειρα για το κοινό τους μέλλον που φυσικά περιλαμβάνει τη δημιουργία οικογένειας.

Ουρανία-Κυριάκος

Ενα από τα ζευγάρια που απασχόλησαν τη σειρά στα μέσα της τρίτης σεζόν ήταν αυτό του Κυριάκου και της Ουρανίας. Κι όχι τόσο γιατί αποφάσισαν να χωρίσουν, αλλά γιατί στη δεκαετία εκείνη σ’ ένα χωριό της Λάρισας μια γυναίκα απάτησε τον άντρα της, του ζήτησε διαζύγιο για να φύγει στο εξωτερικό με τον εραστή της και μάλιστα έκανε πρόταση και στον πρώην σύζυγο να τους ακολουθήσει, ήταν κάτι τραβηγμένο σεναριακά. Ωστόσο στο τέλος Κυριάκος και Ουρανία μένουν μαζί.

Πηνελόπη-Μελέτης

Η Πηνελόπη μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη είναι θέμα χρόνου. Η Πηνελόπη απέναντι από τον Μελέτη έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον, όταν της αποκαλύπτει όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει.

Το σοκ για την Πηνελόπη είναι μεγάλο και ο Μελέτης στην τελευταία τους συνάντηση της ζητάει να φύγει μακριά του για πάντα για να φτιάξει τη ζωή της. Στη συνέχεια ο Μελέτης θα ψάξει και θα βρει τον Ακύλα τον οποίο και θα αποκεφαλίσει για να τον εκδικηθεί για τη δολοφονία του Δούκα. Μετά από αυτό ο Μελέτης συλλαμβάνεται, περνάει από δίκη για τα εγκλήματα του και καταδικάζεται σε εκτέλεση! Τα νέα προκαλούν σοκ σε όλους!

Ακόμα και οι Διαφανιώτες δεν θα ήθελαν ένα τέτοιο τέλος για τον Μελέτη, τους αρκούσε και μόνο η φυλάκιση. Ετσι αποφασίζουν να στείλουν ομαδική επιστολή υπογεγραμμένη απ’ όλους (ακόμα και από τις Σταμίραινες και τον Λάμπρο) για να ζητήσουν να του δώσουν χάρη από τη θανατική ποινή. Ομως το αίτημά τους δεν γίνεται δεκτό και ο Μελέτης τελικά πέφτει νεκρός στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved