Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της Ασπασίας - Θα φύγει ο Στέφανος;
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της Ασπασίας - Θα φύγει ο Στέφανος;

Τι θα δούμε σήμερα, 24 Ιουλίου, στη σειρά, Η Γη της Ελιάς

Η Μυρτάλη ανακοινώνει σε όλους ότι θέλει να παίρνει αποφάσεις στην επιχείρηση ως ισότιμη συνέταιρος. Αυτή τη φορά, όμως, θα τους βρει όλους απέναντί της, ακόμα και την Ιουλία. Ο Στέφανος αποχαιρετά τον Στάθη και τη Βασιλική, και όλα δείχνουν ότι οι σχέσεις τους έχουν ξαναβρεί τις παλιές τους ισορροπίες.

Η Αρετή, απτόητη, αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο της Ασπασίας, «χρησιμοποιώντας» και την Αντιγόνη. Δίνει μια κακοπαιγμένη παράσταση και υποκρίνεται ότι παθαίνει έμφραγμα, αλλά δυστυχώς για εκείνη ο Στέφανος θα καταλάβει το ψέμα της και θα την ξεσκεπάσει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς:

Η Εύα συνεχίζει να μην πιστεύει τον Στάθη και κρατά απόσταση ασφαλείας. Ο Αλέξης δείχνει πλέον μετανιωμένος και δέχεται όλους τους όρους της Μαργαρίτας. Ο Λυκούργος είναι πολύ στεναχωρημένος με την απόφαση του Ιάκωβου να φύγει και, σε μία βόλτα τους στο βουνό, του ανοίγει την ψυχή του. Η Μυρτάλη δείχνει όλο και περισσότερο πως έχει καβαλήσει το καλάμι και η οικογένεια Βρεττάκου ψάχνει τρόπο να τη συνεφέρει. Έκπληκτος μένει ο Ισίδωρος τη στιγμή που ο Ιάκωβος του ανακοινώνει την επιστροφή του στην Ισπανία. Η Αρετή εκπονεί το σχέδιο του «εμφράγματος» μιλώντας στην Αναστασία για ξαφνική αδιαθεσία και τσιμπήματα στην καρδιά. Ο Λεωνίδας ζητά από την Άννα να βρεθούν για να μιλήσουν, δίνοντάς της ελπίδες για επανένωση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved