The Masked Singer: Η ώρα του τελικού έφτασε!
Media

The Masked Singer: Η ώρα του τελικού έφτασε!

The Masked Singer: «Βγάλτε όλοι τις μάσκες». Αυτό θα πει ο Σάκης Ρουβάς στον τελικό του σόου, όταν και θα αναδειχθεί η νικήτρια Μάσκα.

Πρώτα, όμως, έχουμε τον ημιτελικό και τα μοναδικά ντουέτα των Μασκών με τους... Detectives!

Mετά και την αποχώρηση του Cyber Girl, που έκρυβε κάτω από τη μάσκα του τη Μαρία Κορινθίου, τέσσερις υποψήφιοι συνεχίζουν στον ημιτελικό του «The masked singer», τον οποίο εμείς θα δούμε αυτό το Σάββατο (25/6).

Ο Μινώταυρος, που είναι και ο πιο παλιός στη σκηνή του σόου καθώς δίνει το «παρών» από το πρώτο επεισόδιο, το Μωρό, που ήρθε αμέσως μετά, στο δεύτερο, το Παγωτό, που μπήκε στο έκτο και, τέλος, ο Αμφορέας, ο οποίος έχει δοκιμαστεί μόλις σε τέσσερα σόου και θα δώσει στον ημιτελικό την πέμπτη του παράσταση.

Μόνο που αυτήν τη φορά, θα τους δούμε και τους τέσσερις επί δύο, αφού θα τραγουδήσουν και σόλο και ντουέτο. Τα ντουέτα τους, βέβαια, δεν θα είναι μεταξύ τους, αλλά με τους τέσσερις Detectives!

Και για να ξέρετε τι ακριβώς μας περιμένει, θα δούμε τον Μινώταυρο σε μια πολύ σέξι και ανατρεπτική εμφάνιση να ανεβαίνει στη σκηνή με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, το Παγωτό να παρουσιάζει ένα προκλητικό σόου με τον Θοδωρή Μαραντίνη, τον Αμφορέα να ενώνει τη φωνή του με την Αθηνά Οικονομάκου σε μια ρομαντζάδα και το Μωρό να ξεσαλώνει σε ένα απόλυτο ταίριασμα με τον Νίκο Μουτσινά.

Κάπως έτσι, Μάσκες και Detectives θα έρθουν ακόμα πιο κοντά και οι τελευταίοι θα έχουν την ευκαιρία να μαζέψουν και άλλα στοιχεία για τις ταυτότητές τους, μόλις ένα βήμα πριν από την τελική αποκάλυψη. Για να τους βοηθήσουν περισσότερο, καθεμιά τους θα «παίξει» λίγο μαζί τους, κάνοντας δύο δηλώσεις, μία αληθινή και μία ψεύτικη.

Οι Detectives θα πρέπει να εξιχνιάσουν ποια από τις δύο ισχύει και ποια όχι, ώστε να φτάσουν πια στο τελευταίο unmasking πριν από το μεγάλο τελικό. Σε αυτόν θα δούμε τις τρεις Μάσκες που ξεχώρισαν αυτές τις έντεκα εβδομάδες που παίζεται το σόου να τα δίνουν όλα σε ένα ανατρεπτικό φινάλε γεμάτο εκπλήξεις, όπως αξίζει στο «Masked singer».

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved