Media

Mad VMA 2022: Κορομηλά: «Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να κυκλοφορούν με 15 μπράβους, σαν συμμορίες»

Gossip-tv Team

Mad VMA 2022: Εικόνες απόλυτης ντροπής εκτυλίχθηκαν στην χθεσινή εκδήλωση απονομής των MAD Video Music Awards.

Αντί για μια γιορτή της μουσικής, αυτό που είδαν όσοι βρέθηκαν εκεί ήταν άγριες συμπλοκές ανάμεσα στις πολυμελείς ομάδες των δύο γνωστών τράπερ Light και Snik.

Χρειάστηκαν λίγα δευτερόλεπτα για να μετατραπεί η λαμπερή εκδήλωση σε πεδίο μάχης, αρχικά γύρω από την πίστα και στη συνέχεια και επάνω στο stage, όταν ένα μέλος της ομάδας του Light γρονθοκοπεί τον τράπερ Snik, παρά το γεγονός ότι μέλη της ομάδας του έχουν σχηματίσει κλοιό για να τον προστατεύσουν.
Η Ρούλα Κορομηλά που βρέθηκε εκεί για να δώσει βραβείο κάνοντας έκπληξη στην Καίτη Γαρμπή, μίλησε σήμερα (23/6) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και στη Ράνια Τζίμα για το πρωτοφανές περιστατικό.

«Είδα τον κόσμο έντρομο. Άκουσα τις φωνές, άρχισαν να τρέχουν, να ουρλιάζουν, να φωνάζουν. Οι καλλιτέχνες ήταν σοκαρισμένοι. Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένη με όσα έγιναν χθες και πολύ θυμωμένη, γιατί δείχνουν ανεκτικότητα σε συμπεριφορές που προβάλουν βία, σεξισμό και παρεμβατικότητα», δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά.

«Δεν είμαι αφοριστική με κανένα είδος μουσικής, ούτε θέλω να τσουβαλιάσω τους καλλιτέχνες που το εκπροσωπούν. Είμαι αφοριστική σε τέτοιες βίαιες συμπεριφορές», συμπλήρωσε.

Έχοντας διανύσει 35 χρόνια πορείας η Ρούλα Κορομηλά δεν έχει έρθει ποτέ ξανά αντιμέτωπη με παρόμοιο περιστατικό.

«Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να κυκλοφορούν με 15, που δεν ξέρω πως να τους αποκαλέσω… Συνοδούς; Μπράβους; Και να συμπεριφέρονται σαν συμμορίες. Παλιά υπήρχε πάντα σεβασμός, κατανόηση και εκτίμηση από τον ένα προς τον άλλο, ανεξάρτητα από προσωπικούς ανταγωνισμούς. Αυτό που αντίκρυσα χθες με θλίβει και πραγματικά με θυμώνει αφάνταστα».

Η ίδια δήλωσε πως δεν γνωρίζει εάν υπήρχαν όπλα στο χώρο, ωστόσο σε περίπτωση που υπήρχαν τότε ευθύνεται η διοργάνωση που δεν έκανε έλεγχο.

Η Ρούλα Κορομηλά δεν αποχώρησε από την εκδήλωση, αν και ήταν έτοιμη να το κάνει. «Σεβάστηκα τον κόσμο. Ήταν 10.000 άνθρωποι με τα παιδιά τους, που είχαν πληρώσει χρήματα. Και γιατί να φύγουμε εμείς; Δεν κατάλαβα! Αυτοί έπρεπε να σηκωθούν να φύγουν», είπε.

Δείτε την στη gallery που ακολουθεί τη στιγμή που βράβευσε την Καίτη Γαρμπή:

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved