Η Γη της Ελιάς: Η σκηνή Ισίδωρου- Ιάκωβου «έλιωσε» τους χρήστες το Twitter- Απίθανα σχόλια!
Media

Η Γη της Ελιάς: Η σκηνή Ισίδωρου- Ιάκωβου «έλιωσε» τους χρήστες το Twitter- Απίθανα σχόλια!

H Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (23-6) ο Ιάκωβος αποφάσισε να αποκαλύψει στον Ισίδωρο ότι θα φύγει οριστικά από την Μάνη, για να επιστρέψει στην Ισπανία. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού, την οποία και πρόκειται να παρακολουθήσουμε και την ερχόμενη σεζόν.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης από τη Γη της Ελιάς, είδαμε ότι ο Ιάκωβος γίνεται όλο και περισσότερο αμετάπειστος για την απόφασή του να εγκαταλείψει για πάντα την Μάνη και να επιστρέψει στην Ισπανία. Βέβαια, η μόνη που ξέρει την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του είναι η Αντιγόνη, την οποία και έχει ορκίσει να μην πει τίποτα σε κανέναν από την οικογένεια, μιας και δεν θέλει να τους απασχολεί με τα δικά του προβλήματα και να τους στενοχωρεί περαιτέρω.

Η σκηνή που ο Ιάκωβος αποφάσισε να αποκαλύψει στον αδερφό του ότι πρόκειται να φύγει για την Ισπανία ήταν άκρως συγκινητική, μιας και ο Ισίδωρος έδειξε, σε πρώτο χρόνο, να μην πιστεύει στα αυτιά του. Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν τις ερμηνείες των δυο ηθοποιών και μάλιστα όλα όσα είπαν ήταν άκρως συγκινητικά!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved