Survivor: Αποχώρησε ο Σπύρος Μαρτίκας
Media

Survivor: Αποχώρησε ο Σπύρος Μαρτίκας

Survivor: Ασημίνα Χατζηανδρέου, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, Σπύρος Μαρτίκας, Σταυρούλα Χρυσαειδή είχαν πάρα πολύ άγχος γιατί ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Να θυμίσουμε μάλιστα πως τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο συμβούλιο κι είχαν ως αποτέλεσμα να βγει ο Σπύρος Μαρτίκας υποψήφιος για 12η φορά, προκάλεσαν ένταση στην παραλία των παικτών.


«Για 12η φορά υποψήφιος και αυτή τη φορά με μεγάλο μπέρδεμα και μεγάλη έκπλήξη. Η Σταυρούλα έλεγε σε όλους μας να την ψηφίσουμε, δεν φοβάται και ήθελε να αποδείξει ότι δεν έχει πίσω πόρτες για να προχωρήσει στο Survivor. Μετά όμως συνεννοούμαστε σαν ομάδα να ψηφίσουμε οι δύο εμένα και οι δύο τον Στάθη. Αυτή ήταν η συμφωνία και εκεί ήταν ο λόγος μου διατηρώντας τον σε αυτήν ώστε να μην έχουμε ανάγκη σε ότι κι αν έκανε η τριάδα της άλλης ομάδας. Πηγαίνουμε στην κάλπη και η Σταυρούλα μας λέει λίγο πριν πως θα ψηφίσει ότι σκεφτεί εκείνη την ώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.


Το τελευταίο έπαθλο της εβδομάδας ενθουσίασε τους παίκτες. Όλοι τους έδωσαν τα πάντα στον στίβο μάχης για να το κατακτήσουν.
Η Ασημίνα λοιπόν κέρδισε το έπαθλο και πήγε μαζί με κάποιους συμπαίκτες που η ίδια επέλεξε.


Η νικήτρια του επάθλου λίγη ώρα μετά, στο συμβούλιο του νησιού, ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Νίκο Γιάννη και έγινε χαμός!

Εν τέλει, αποχώρησε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Δείτε τα βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved