GNTM - Σοφία Χατζηπαντελή: Η ηλικία, ο σύντροφος, τα 50 εξώφυλλα και η εντυπωσιακή εμφάνιση
Media

GNTM - Σοφία Χατζηπαντελή: Η ηλικία, ο σύντροφος, τα 50 εξώφυλλα και η εντυπωσιακή εμφάνιση

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι  η νέα κριτής του πέμπτου κύκλου του GNTM.

Η Σοφία κάνει καριέρα στο εξωτερικό και εκπροσωπεί το #UNIBROWMOVEMENT, το οποίο και δημιούργησε και όλοι συζητούν για εκείνη.

Η Σοφία Χατζηπαντελή γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 1997 στην Κύπρο. Είναι 25 χρονών.

Αργότερα μετακόμισε στις ΗΠΑ μαζί με τον πατέρα της και τον αδερφό της

Ο πατέρας της είναι Ελληνοκύπριος και η μητέρα της Βρετανίδα.

Σπούδασε μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ και από τότε που σπούδασε ξεκίνησε και το μόντελινγκ.

Έγινε γνωστή ως “το μοντέλο με το ενιαίο φρύδι” και δημιούργησε το κίνημα #unibrowmovement.

Ωστόσο δεν αισθανόταν πάντα την ίδια αυτοπεποίθηση με σήμερα. Ως φυσική ξανθιά, τα φρύδια της, αρχικά, ήταν ανοιχτόχρωμα. "Μια μέρα, θυμάμαι, είχα δει ένα βίντεο στο YouTube όπου κάποια κοπέλα χρωμάτιζε τα φρύδια της. Προσπάθησα να κάνω το ίδιο, αλλά κάτι πήγε στραβά και κατά λάθος μού προέκυψαν μαύρα. Ο αδερφός μου μού είπε ότι του άρεσε το αποτέλεσμα, οπότε τα κράτησα». Πριν από κάποιους μήνες η Σοφία είχε προειδοποιήσει τους followers της στο Instagram ότι θα προχωρούσε σε μία αλλαγή. Το μυαλό όλων πήγε στα φρύδια της, αλλά το μοντέλο απλώς έβαψε μαύρα τα μέχρι τότε κατάξανθα μαλλιά της, φέρνοντάς τα στην ίδια απόχρωση με το φρύδι!"

Έχει εμφανιστεί σε πάνω από 50 εξώφυλλα περιοδικού όπως Vogue, Elle, Harpers Bazaar, New York Times και Vanity Fair. Είναι μέλος των πρακτορείων Premier Model Management και MUSE NYC

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει εδώ και χρόνια σχέση με τον Ζακ Αποστόλου, ο οποίος είναι φωτογράφος και ζει στο Λονδίνο. Οι δυο τους φαίνονται πολύ ερωτευμένοι και δεν διστάζουν να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον ακόμη και στα social media.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved