Survivor spoiler: Η απόλυτη ανατροπή! Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση πριν τον μεγάλο τελικό!
Media

Survivor spoiler: Η απόλυτη ανατροπή! Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση πριν τον μεγάλο τελικό!

Survivor: Έρχεται η απόλυτη ανατροπή σήμερα, 27 Ιουνίου. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι τέσσερις και πρόσωπα που δεν το περιμένουμε…

Χθες, 26 Ιουνίου στον τάκο βγήκαν ο Νίκος Γιάννης και η Μαίη Εμμανουηλίδου, αφού ισοψήφησαν. Τρεις ψήφους ο Νίκος τρεις και η Μαίη!

Απόψε, όλοι παίκτες δεν βάζουν μόνο τα δυνατά τους στον στίβο μάχης, αλλά ακολουθούν ξεκάθαρα και κάποια στρατηγική στο Survivor!

Έξι οι παίκτες, αλλά τέσσερις είναι μόνο οι θέσεις του ημιτελικού γι’ αυτό και θα αποχωρήσουν δύο αυτή την εβδομάδα, πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα και στην Αθήνα.

Ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι οι παίκτες βρίσκονται στην τελική ευθεία, καθώς αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις. Έτσι, θα κριθεί η τελική τετράδα του Survivor 2022.

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι παίκτες απόψε ανεβάζουν ρυθμούς και ρίχνονται σε μάχες σώμα με σώμα, με τις ανατροπές να έχουν και πάλι τον πρώτο λόγο.

Ακόμα ένα συμβούλιο περιμένει τους παίκτες. Ποιος θα είναι ο νέος υποψήφιος και θα κάτσει δίπλα στην Μαίη και τον Νίκο;

Σύμφωνα με τα spoiers ο Νίκος Γιάννης κερδίζει την ατομική ασυλία και…. υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι όχι ένας αλλά και σήμερα βγαίνουν δύο…

Δίπλα στην Μαίη και τον Νίκο θα κάτσουν… η Σταυρούλα και ο Άρης!

Δείτε το τρέιλερ του survivor που ήδη προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved