The 2Night Show: Ζούνη: Οι αποκαλύψεις για την συνεργασία της με τον Παπακαλιάτη: «Φτάσαμε στο peak»
Media

The 2Night Show: Ζούνη: Οι αποκαλύψεις για την συνεργασία της με τον Παπακαλιάτη: «Φτάσαμε στο peak»

The 2Night Show: Η Πέμυ Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καριέρα της, την ζωή της, αλλά και την συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα, τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Πέμυ Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "The 2night Show" το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουνίου, με την ίδια να μιλά με άκρως αποκαλυπτικό τόνο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα της, η οποία και φέτος συμπληρώνει σαράντα χρόνια. Η ηθοποιός αναφέρθηκε εκτενώς και στην συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, η οποία και όπως είπε έχει φτάσει στην κορυφή της, μιας και έχουν παίξει πλέον όλους τους ρόλους μαζί.

Η Πέμυ Ζούνη ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν με πήρε τηλέφωνο για τη νέα του σειρά. Ξεκίνησα σαν μαμά του και καταλήξαμε ερωτικό ζευγάρι. Περάσαμε απίστευτες ώρες γυρισμάτων και φυσικά περάσαμε φανταστικά. Η συνεργασία μας έχει φτάσει στο peak, έχουμε παίξει τα πάντα μαζί. Μου λείπουν πάρα πολύ αυτές οι συνθήκες εργασίας. Δεν μπορούν όλες οι παραγωγές να γίνουν έτσι στην Ελλάδα. Πέρασα από την εκπομπή της «Πρόβας Νυφικού». Έχω παίξει συνολικά σε λιγότερα από 20 σήριαλ. Έχω περάσει από πολύ καλές στιγμές της τηλεόρασης και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό".

"Φέτος κλείνω σαράντα χρόνια στον χώρο της υποκριτικής. Πάντα είχα κριτική σκέψη, αλλά και το στομάχι για όλη αυτήν την δουλειά. Το μόνο που μετανιώνω ήταν ότι έχασα κάποιες στιγμές από το μεγάλωμα της κόρης μου. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάτι άλλο".

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved