Άγριες Μέλισσες: Το Twitter ευχήθηκε «βίον ανθόσπαρτον» στον «κύριο και την κυρία Σεβαστού»
Media

Άγριες Μέλισσες: Το Twitter ευχήθηκε «βίον ανθόσπαρτον» στον «κύριο και την κυρία Σεβαστού»

Χθες το βράδυ, οι λάτρεις των Άγριων Μελισσών, έζησαν μία στιγμή που περίμεναν πώς και πώς, τον γάμο της Δρόσως και του Κωνσταντή που πέρασαν τόσα και τόσα μέχρι τελικά να καταφέρουν να είναι μαζί. 

Η Δρόσω έλαμπε ως νύφη δίπλα στον άντρα της ζωής της, όπως βέβαια και εκείνος που ήθελε πιο πολύ από τον καθένα να κάνει δική του τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε.

Φυσικά, οι αδελφές της Δρόσως, η Ασημίνα και η Ελένη, γνωρίζοντας πόσες δύσκολες στιγμές είχε περάσει εκείνη για να φτάσει τελικά να βρεθεί νύφη στο πλευρό του Κωνσταντή, ήταν και εκείνες ευτυχισμένες καθώς την έβλεπαν και εκείνη τόσο ευτυχισμένη.

Εννοείται πως από το πρώτο κιόλας λεπτό της προβολής του γάμου του ζευγαριού χθες το βράδυ, το Twitter πήρε φωτιά, με τους χρήστες του να στέλνουν στους νεόνυμφους τις πιο τρυφερές ευχές τους για την κοινή ζωή που ξεκινούν στο Διαφάνι.

Δείτε κάποια από αυτά τα σχόλια στο Twitter στην παρακάτω gallery:

Απόψε θα δούμε γλέντι για το γάμο του Κωνσταντή και της Δρόσως που γίνεται σε κλίμα χαράς κι ευτυχίας. Την ίδια ώρα όμως, ο Ζάχος με τον Πέτρο θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν την απόδραση του Ακύλα, ενώ η εκατέρωθεν επίθεση θα δούμε πως θα καταλήξει σε μακελειό. Όλοι είναι ανάστατοι με την απόδρασή του ενώ η οικογένεια του Ακύλα προσπαθεί να βρει που έχει κρύψει τα λεφτά του.

Ο Δούκας με τη συμβολή του Ζάχου και του Πέτρου πείθει το Διαφάνι να δεχτεί τη βοήθειά του για να προστατευτούν όλοι από ενδεχόμενη επίθεση του Ακύλα. Η Μυρσίνη, από την πλευρά της θα ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν του γιου της, Σέργιου, που θα τη σοκάρει...

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον υπέροχο γάμο της Δρόσως με τον Κωνσταντή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved