Φαίη Σκορδά: Τη διεκδικεί και το Mega. Τι θα γίνει με τη Δανάη Μπάρκα αν συμφωνήσει;
NDP PHOTO AGENCY
Media

Φαίη Σκορδά: Τη διεκδικεί και το Mega. Τι θα γίνει με τη Δανάη Μπάρκα αν συμφωνήσει;

Σε "θρίλερ" εξελίσσεται η ανανέωση του συμβολαίου της Φαίης Σκορδά στον Antenna με σχεδόν όλα τα κανάλια πια να την διεκδικούν. 

Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με το κανάλι που βρίσκεται εδώ και 9 χρόνια λήγει σε περίπου έναν μήνα και εδώ και λίγο καιρό οι φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται αν όχι και με τα δύο πόδια, τουλάχιστον με το ένα έξω από τον Antenna, οργιάζουν.

Πολλά έχουν γραφτεί και ακόμα περισσότερα έχουν ακουστεί και σχεδόν κάθε εβδομάδα μπαίνει κι άλλο ένα κανάλι στην διεκδίκησή της. Λογικό. Η Φαίη Σκορδά εκτός από πολύ καλή παρουσιάστρια είναι και brand από μόνη της, οπότε είναι μαθηματικά βέβαιο πως όποιο κανάλι την έχει στο δυναμικό του θα πάρει και ένα σημαντικό κομμάτι της διαφημιστικής πίτας μαζί της.

Και καθώς τα κανάλια είναι επιχειρήσεις σίγουρα αυτά τα μετράνε κάποιες φορές -μην κρυβόμαστε- περισσότερο κι από τις τηλεθεάσεις των εκπομπών. Και η Φαίη, όπως λέμε λαϊκά, τα φέρνει.

Φαίη Σκορδά: Τη διεκδικεί και το Mega
Μήλον της έριδος για τα κανάλια η Φαίη Σκορδά

Μετά το Star και τον SKAI, στο παιχνίδι μπήκε σύμφωνα με πληροφορίες μας και το Mega. Και όπως μαθαίνουμε έχει υπάρξει ήδη επικοινωνία και πρόταση από το κανάλι προς τη Φαίη. Φυσικά για καθημερινό, στην ώρα που τώρα βρίσκεται η εκπομπή Πάμε Δανάη.

Όχι, η Δανάη Μπάρκα δε θα "φαγωθεί". Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες μας οι σκέψεις του καναλιού, αν τελικά η Φαίη Σκορδά αποδεχτεί την πρόταση που της έγινε, είναι η εκπομπή της Δανάης (με την οποία είναι πολύ ευχαριστημένοι) να μετακινηθεί στο Σαββατοκύριακο ενισχύοντας εκεί το πρόγραμμα μετά από τη Σίσσυ Χρηστίδου και δίνοντας την ευκαιρία και στην Δανάη Μπάρκα να κάνει και θέατρο που τόσο το ήθελε και το αγαπά αλλά με το τωρινό της πρόγραμμα δεν είχε τον χρόνο να το υποστηρίξει.

Για να δούμε τι θα δούμε τελικά καθώς οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα γρήγορες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved