Media

Άννα Βίσση: Η τηλεοπτική έκπληξη και η δέσμευση στον Μουτσινά να κάνουν πρεμιέρα μαζί τη νέα σεζόν!

Gossip-tv Team

Η  Άννα Βίσση έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και εμφανίστηκε μέσω Skype μιλώντας για την περιοδεία της ανά την Ελλάδα.

«Δυόμιση χρόνια καθόμουν. Φτάνει πια, δεν θέλω διακοπές. Θέλω περιοδεία» είπε η Άννα Βίσση η οποία γεμάτη ενέργεια, μίλησε για την περιοδεία στην οποία θα βρίσκεται όλο το καλοκαίρι.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια αφού τραγούδησε τη νέα της επιτυχία με τίτλο «Αίμα» μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, αποκάλυψε ότι μετά από τις συναυλίες της σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, φεύγει για Ιωάννινα ενώ θα γυρίσει μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού και πολλές ακόμα μεγάλες πόλεις της Ελλάδας για να βρίσκεται κοντά στους θαυμαστές της.

«Είμαι ελεύθερο κορίτσι. Δεν θέλω μόνιμους δεσμούς» είπε η Άννα Βίσση με νόημα τονίζοντας πως είναι ερωτευμένη και εκείνη με τον κόσμο που την αγαπά και έχει σχέση μαζί τους.

Ο Νίκος Μουτσινάς την... προκάλεσε να κάνουν πρεμιέρα από τη νέα σεζόν στην εκπομπή και εκείνη δεσμεύτηκε να γίνει ενώ ο παρουσιαστής τής υποσχέθηκε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα πάει να τη βρει σε κάποιο από τους σταθμούς της περιοδείας της ανά την Ελλάδα για να την απολαύσει live.

Δείτε το βίντεο με την όμορφη έκπληξη της Άννας Βίσση στον Νίκο Μουτσινά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved