Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης δολοφονήθηκε και το Twitter «αφινίασε»- Χαμός στα σχόλια: «Επιτέλους»
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης δολοφονήθηκε και το Twitter «αφινίασε»- Χαμός στα σχόλια: «Επιτέλους»

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (28-6) παρακολουθήσαμε έντονες στιγμές μεταξύ της Αθηνάς και του Δημήτρη, ο οποίος και στο τέλος δολοφονήθηκε πιθανότατα από τα μέλη της συμμορίας που συμμετείχε. 

Είναι η αγαπημένη δραματική σειρά του MEGA, όπου σε λίγες μόνο μέρες ρίχνει αυλαία για την πρώτη σεζόν, η οποία και από την πρώτη κιόλας στιγμή κέρδισε μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (28-6) από τη Γη της Ελιάς, παρακολουθήσαμε εξ αρχής της Αθηνά να πάει να βρει τον Δημήτρη, για να του ξεκαθαρίσει πως πλέον δεν μπορεί να της ζητάει χρήματα διαρκώς, όχι μόνο γιατί δεν υπάρχουν, αλλά και επειδή δεν είναι υποχρεωμένη να του δίνει πάντοτε οτιδήποτε ζητάει. Μεταξύ τους εκτυλίχθηκε ένας πολύ μεγάλος καβγάς με απίστευτες σκηνές βίας, με την Αθηνά να καταφέρνει στο τέλος να ξεφεύγει από εκείνον.

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, με την σκηνή να σχολιάζεται ιδιαίτερα από όλους τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι περίμεναν πως και πως να δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό που συνέβαινε στην Αθηνά.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved