Ελισάβετ Μουτάφη: «Βιώνω την απώλεια του πατέρα μου, δεν μπορώ να την διαχειριστώ»
Media

Ελισάβετ Μουτάφη: «Βιώνω την απώλεια του πατέρα μου, δεν μπορώ να την διαχειριστώ»

Η Ελισσάβετ Μουτάφη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και εξήγησε τον λόγο που άλλαξε το επώνυμο της, οι εκδηλώσεις θαυμασμού την περίοδο του «Βέρα στο δεξί» και οι προτάσεις για πρωινή εκπομπή.

Η Ελισσάβετ Μουτάφη μιλώντας στο «Πάμε Δανάη» ανακοίνωσε ότι η νέα σειρά στην οποία θα συμμετέχει στην ΕΡΤ είναι ένα μεγαλεπίβολο project, καθώς θα είναι μία σειρά εποχής.

«Το επίθετο μου είναι Μουταφτσή και πάντα το έγραφαν όλοι λάθος και γι’αυτό ο Λάκης Λαζόπουλος μου είχε πει ότι, το επίθετο μου είναι σαν φτέρνισμα και έτσι το άλλαξα και το έκανα Μουτάφη»

Για την περίοδο των γυρισμάτων για το πετυχημένη σειρά του ΜEGA, «Βέρα στο δεξί» σχολίασε:

«Ήταν μία σειρά που όλοι θα την ξεχωρίζουν, κάναμε γύρισμα στα Τρίκαλα και η πλατεία ήταν γεμάτη από κόσμο, είχαμε security που τράβαγαν πίσω τον κόσμο».

Για την προσωπική της ζωή δήλωσε:

«Η πρόταση γάμου από τον Μάνο έγινε στα γενέθλια μου, γονάτισε και μου ζήτησε να γινώ γυναικά του». «Από τη μέρα του γάμου θυμάμαι πως μπήκαμε με τους Βoney M. και τον χορό με τον πατέρα μου».

Για την απώλεια του πατέρα της ανέφερε:

«Βιώνω την απώλεια του πατέρα μου δεν μπορώ να την διαχειριστώ, προσπαθώ να καταλάβω τι έχει συμβεί, νομίζω πως ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου»

Για τις επαγγελματικές προτάσεις που είχε δεχτεί στο παρελθόν, αποκάλυψε:

«Μας είχαν κάνει πρόταση να κάνουμε πρωινή εκπομπή με την Μαριάννα Τουμασάτου στον Αlpha», και συνεχίζει «Μου είχε γίνει πρόταση για πρωινό και από το MEGA όταν ήταν ο Γρηγόρης Aρναούτογλου».

Για την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη την στιγμή σχολίασε: «Τώρα θα ήθελα να κάνω μια κοινωνική εκπομπή, στα 45 μου δεν θέλω να λέω όχι, θέλω πρώτα να το τσεκάρω και μετά να απαντάω»

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Πάμε Δανάη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved