Γιώργος Γεροντιδάκης: Από τις Άγριες μέλισσες στον Σασμό;
Media

Γιώργος Γεροντιδάκης: Από τις Άγριες μέλισσες στον Σασμό;

Ο κακός στις «Άγριες μέλισσες» Γιώργος Γεροντιδάκης, θα... προσγειωθεί στη δεύτερη σεζόν της σειράς του Alpha, «Σασμός».

Από τον Θεσσαλικό Κάμπο στα βουνά της Κρήτης ο Γιώργος Γεροντιδάκη, ένας από τους πιο σκληροτράχηλους και «κακούς» της μικρής οθόνης, που είδε την καριέρα του να απογειώνεται μέσα από τον ρόλο του Μελέτη στις «Αγριες μέλισσες».

Ο ηθοποιός βρίσκει του χρόνου νέα τηλεοπτική στέγη, μια και η σειρά του ΑΝΤ1 ολοκληρώνεται στις 7 Ιουλίου! Και τι στέγη, αφού ένας από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς της νέας γενιάς μπαίνει με φόρα στον «Σασμό» του Alpha!

Γέννημα θρέμμα Χανιώτης, μπορεί να έμαθε και για τον Θεσσαλικό Κάμπο ως κάτοικος Διαφανίου, όμως οι κρητικές βεντέτες μπορεί να του ταιριάζουν ακόμη πιο πολύ από τον κακό χαμό που προκαλούσε στη σειρά με την οποία συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό!

Οι παραγωγοί του «Σασμού», έχοντας πάρει εδώ και καιρό το πράσινο φως για νέο κύκλο επεισοδίων, τονίζουν διαρκώς πως θα δούμε νέα πρόσωπα και ιστορίες που θα μας συναρπάσουν, με νέους ηθοποιούς να φέρνουν τα πάνω κάτω στην πλοκή της σειράς που φέτος έχει καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές.

Ενας από αυτούς, όπως προαναφέραμε, είναι και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, που βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή για να ενσαρκώσει έναν ρόλο-κλειδί και, όπως ακούγεται, τα έχουν βρει σε όλα!

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved