Elif: Αγωνία για την Ελίφ - Αρρωσταίνει βαριά
Media

Elif: Αγωνία για την Ελίφ - Αρρωσταίνει βαριά

Elif: Η απόφαση του δικαστηρίου να καταδικάσει τη Μελέκ σε 15 χρόνια φυλάκιση προκαλεί ένα ντόμινο εξελίξεων.

Η Ελίφ είναι η πρώτη που επηρεάζεται. Μάλιστα, η μικρούλα από τη θλίψη της αρρωσταίνει βαριά και κανείς δεν μπορεί να τη βοηθήσει.

Η δίκη της Μελέκ αρχίζει και η αγωνία όλων βρίσκεται στο κόκκινο. Ωστόσο, ο Κερέμ με;την κατάθεσή τού «καίει» την κοπέλα με αποτέλεσμα οι δικαστές να την καταδικάσουν. Η Μελέκ και η Ελίφ ακούγοντας την ετυμηγορία καταρρέουν και στη δικαστική αίθουσα όλοι προσπαθούν να τους συμπαρασταθούν, με εξαίρεση την Κιγιμέτ, η οποία πανηγυρίζει.

Η Ελίφ επιστρέφει στην έπαυλη αλλά είναι θλιμμένη που θα αποχωριστεί τη μητέρα της. Η μικρή κλείνεται στον εαυτό της με αποτέλεσμα τις επόμενες ημέρες να αρρωστήσει. 0 πυρετός της ανεβαίνει επικίνδυνα, αλλά κανείς δεν μπορεί να τη βοηθήσει.

Η Κιγιμέτ προσπαθεί να κρύψει την άσχημη κατάσταση της Ελίφ από τον Κερέμ και τη Χουμεϊρά, αν και ο νεαρός βρίσκει τη μικρή ξαπλωμένη και σε κακή κατάσταση και καλεί τον γιατρό.

Ενημερώνει επίσης την Ασλί, η οποία σπεύδει αμέσως στο πλευρό της. Στη φυλακή, η Μελέκ είναι επίσης λυπημένη και προσπαθεί να συμβιβαστεί με το γεγονός πως θα είναι χωριστά από την κόρη της, κλεισμένη σε ένα κελί.

Από την άλλη, ο Κερέμ είναι απασχολημένος με το ζήτημα της Μελέκ, την κατάσταση της Ελίφ, τα προβλήματα της Χουμεϊρά και το θέμα της υγείας της μητέρας του, αλλά πιο πολύ απ’ όλους σκέφτεται την Ασλί.

Η τελευταία, μέρα με την ημέρα, απομακρύνε[1]ται από δίπλα του, καθώς τον θεωρεί υπαίτιο για την άδικη καταδίκη της Μελέκ αλλά και για την κατάσταση της Ελίφ. Η ίδια προσπαθεί να πει στον Κερέμ ότι η Μελέκ δεν είναι ένοχη, όπως νομίζει, αλλά εκείνος δεν μπορεί ακόμη να το πιστέψει.

Ο Κερέμ προσπαθεί να ξανακερδίσει την καρδιά της Ελίφ, καθώς νιώθει απαίσια που την πλήγωσε με αυτόν τον τρόπο. Προσπαθεί να της εξηγήσει ότι ανησυχούσε για τη Ματσιντέ, όπως εκείνη ανησυχεί για τη Μελέκ, αλλά το κοριτσάκι δεν θέλει καν να τον ακούσει.

Η Ελίφ μιλάει στον ύπνο της όλη τη νύχτα ζητώντας τη μητέρα της και ο πυρετός δεν πέφτει. Επιπλέον, υποφέρει από τα άσχημα λόγια της Κιγιμέτ και δυστυχώς πρέπει να κάνει υπομονή. Από την άλλη, η Μελέκ έχει προβλήματα στη φυλακή, όπως πάντα. Ωστόσο, δεν αντέχει άλλο την άδικη συμπεριφορά της Φιντάν και επαναστατεί εναντίον της.

Η τελευταία φοβάται ότι έρχεται το τέλος της «δικτατορίας» της, αν και η επίσκεψη της Κιγιμέτ αλλάζει τη διάθεσή της, καθώς, όπως πάντα, έχει ιδέες για να βασανίσει τη Μελέκ.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved