Άγριες Μέλισσες: Τα 445 επεισόδια, οι δύσκολες σκηνές, οι εντάσεις και οι εξομολογήσεις στο φινάλε
Media

Άγριες Μέλισσες: Τα 445 επεισόδια, οι δύσκολες σκηνές, οι εντάσεις και οι εξομολογήσεις στο φινάλε

Ενόψει του μεγάλου φινάλε των Άγριων Μελισσών που μετά από τρία χρόνια συνεχών προβολών ρίχνουν οριστικά αυλαία, οι περισσότεροι από τους συντελεστές βρέθηκαν στο The 2Night Show και μίλησαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το πλατό του talk show που παρουσιάζει ο Γρηγόρης γέμισε από τους ήρωες του Διαφανίου με την Αμαλία Καβάλη, τον Γιάννη Βασιλώττο, τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τον Χρήστο Πλαΐνη να είναι οι πρώτοι καλεσμένοι του.

Οι ηθοποιοί δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους για το τέλος της σειράς, με τον Γιάννη Βασιλώττο να θυμάται όλες εκείνες τις σκηνές στις Άγριες Μέλισσες όπου έφαγε... ξύλο, γεγονός που φυσικά διακωμώδησε.

Η Αμαλία Καβάλη από την πλευρά της είπε ότι από τη σειρά, εκείνο που θα κρατήσει είναι η ευγένεια σκηνοθέτη, Λευτέρη Χαρίτου, σε αντίξοες συνθήκες ενώ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για τον χαρακτήρα που υποδυόταν, τον Κυριάκο τον οποίο χαρακτήρισε μποέμ και έξω καρδιά τύπο.

Ο Χρήστος Πλαΐνης προσέγγισε τη συγκεκριμένη δουλειά λίγο πιο συναισθηματικά, λέγοντας πως όλο αυτό που έζησε με τους συναδέλφους του στις Άγριες Μέλισσες ήταν βάλσαμο.

Σειρά είχαν να εμφανιστούν στο πλατό του The 2Night Show ο Κωστής Σαββιδάκης και ο Αλέξανδρος Καλπακίδης με τον «παπά-Γρηγόρη» να αποκαλύπτει πόσες χιλιάδες selfie έχει βγάλει στη διάρκεια των γυρισμάτων

Δείτε το βίντεο με απόσπασμα από όσα αποκάλυψαν οι ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved