Τρία μίλια: Φωτεινή και Βασίλης έρχονται αντιμέτωποι
Media

Τρία μίλια: Φωτεινή και Βασίλης έρχονται αντιμέτωποι

Η κοινωνική σειρά «Τρία μίλια» πρόκειται να επιστρέφει στο STAR τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, επιφυλάσσοντας πολλές ανατροπές στη ζωή των ηρώων.

Μία από αυτές, αφορά τη Φωτεινή, η οποία καλείται να έρθει αντιμέτωπη με τον πρώην σύντροφό της, τον Βασίλη.

To STAR, λίγο πριν από την εκπνοή της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, πρόσθεσε στο καθημερινό πρόγραμμά τoυ την κοινωνική σειρά «Τρία μίλια», σε σενάριο Αγγέλου Χασάπογλου, και κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Έτσι, οι υπεύθυνοι του σταθμού ενέκριναν και δεύτερο κύκλο επεισοδίων, που επιφυλάσσει ακόμη περισσότερες εκπλήξεις και ανατροπές στη ζωή των ηρώων. Μία από αυτές, όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, έχει στο επίκεντρο τη Φωτεινή, η οποία ενημερώνεται από τον Στέφανο ότι βρήκε τον υποψήφιο επενδυτή για τη δημιουργία της κλινικής στο πρόσωπο του επιχειρηματία Βασίλη Μερκίνη.

Εκείνη ξαφνιάζεται, όμως, δυσάρεστα. Όπως θα δούμε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, η νεαρή γιατρός ανατρέχει στο παρελθόν της και θυμάται τον βασικό λόγο που έφυγε από την Αθήνα και εγκαταστάθηκε στη Δρακόνησο.

Αυτός ήταν η προσπάθειά της να απαλλαγεί άμεσα από τον Βασίλη, έναν άνθρωπο που αρχικά τον ερωτεύτηκε πολύ, αλλά σιγά-σιγά κατάλαβε ότι η σχέση μαζί του δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μόνο τοξική.

Στη συνέχεια, η Φωτεινή αρχίζει να φοβάται για το τι μπορεί να συμβεί και εκμυστηρεύεται τις σκέψεις της στον αγαπημένο της, τον Μιχάλη, ενώ έπειτα από κοινού ενημερώνουν σχετικά τον Στέφανο για όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στη γυναίκα και στον Βασίλη.

Παρ' όλα αυτά, ο Στέφανος την καθησυχάζει ότι δεν πρόκειται να την πειράξει και θα την προσέχουν σαν τα μάτια τους, ενώ την παρακαλά να μην τινάξει τη συμφωνία στον αέρα γιατί είναι η μόνη του ελπίδα να φτιάξει ξανά την κλινική από την αρχή.

Την ίδια ώρα, ο Βασίλης φτάνει στο νησί και τα πράγματα δυσκολεύουν ιδιαίτερα για τη Φωτεινή. Και αυτό γιατί καλείται να συμβάλει στο να πειστεί ο πρώην σύντροφός της, ο Βασίλης, να επενδύσει στην κλινική, ενώ υποφέρει και μόνο στη σκέψη ότι πρέπει να συναντηθεί και να συμμετέχει σε συζήτηση μαζί του.

Τελικά, ο Στέφανος, η Φωτεινή και ο Βασίλης συναντιούνται σε ένα ουδέτερο μέρος και το κλίμα που επικρατεί είναι περίεργο.

Ο τελευταίος προσπαθεί να κρύψει τις πραγματικές προθέσεις του και φέρεται σαν να μην τρέχει τίποτα, αλλά δεν αργεί να καταστρώσει ένα σατανικό σχέδιο, προκειμένου να προσεγγίσει και να διεκδικήσει ξανά τη Φωτεινή, η οποία, από την ημέρα που έμαθε για την έλευση του άντρα στο νησί, είναι τρομοκρατημένη.

Πηγή:ΜΥTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved