Άστραψε και βρόντηξε η Ραμόνα Βλαντή - «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι πλαστική, δεν είναι πρότυπο»
Media

Άστραψε και βρόντηξε η Ραμόνα Βλαντή - «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι πλαστική, δεν είναι πρότυπο»

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Ραμόνα Βλαντή, η οποία «άστραψε και βρόντηξε» αναφερόμενη στο GNTM, μίλησε για bloggers – κρεμάστρες, άσκησε οξύτατη κριτική στη Σοφία Χατζηπαντελή και την Βίκυ Καγιά, ενώ μίλησε για εκείνες που κάνουν καριέρα μόνο στο… σαλόνι τους!

«Θα δείξει πώς θα πάει το GNTM, τον κ. Σοφρωνίου δεν τον ξέρω προσωπικά. Τη δουλειά του coach πρέπει να την κάνει η Χριστοπούλου ή η Βίκυ Κουλιανού», ανέφερε.

«Γιατί άραγε δεν βλέπεις στο GNTM την Κουλιανού και την Κουντουρά; Γιατί έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό και οι άλλες έχουν κάνει καριέρα μόνο στην Ελλάδα στο σαλόνι τους», τόνισε η ίδια.

Συνεχίζοντας με τις… ατάκες – «φωτιά» η Ραμόνα Βλαντή έβαλε στο στόχαστρο και τους bloggers.

«Οι bloggers είναι κρεμάστρες, ήθελαν να γίνουν μοντέλα χωρίς προσόντα, σε όλα τα events παίρνουν έτοιμα σύνολα και τα φωτογραφίζουν πολύ ωραία», είπε χαρακτηριστικά.

Τα «πυρά» της, όμως δέχτηκε η και η Σοφία Χατζηπαντελή, αλλά και η Βίκυ Καγιά.

«Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι μοντέλο είναι character, είναι αντιγραφή της Φρίντα Κάλο, δεν έπεσα και από τον καναπέ. Πριν 3 χρόνια λέγαμε, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές, και είναι πλαστική, όταν βλέπω πολύ ρετουσαρισμένες φωτογραφίες δεν είναι πρότυπο», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Μην ακούω ότι η Καγιά είναι άνθρωπος της μόδας. Οι άνθρωποι της μόδας δε φορούν απομιμήσεις one to one, δεν υποστηρίζουν τις μαϊμού τσάντες. Η Καγιά είναι παρουσιάστρια σταρ και όχι fashion something».

«Η Ισμήνη δε θα μου λείψει, δε θυμάμαι καν την ύπαρξή της», ανέφερε ακόμα η Ραμόνα Βλαντή.

«Παρουσιάστρια του My style rocks θα ήθελα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θεωρώ ότι έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της. Τα τελευταία χρόνια τα κορίτσια στο My style rocks δε μου αρέσουν, φοράνε ρούχα που περνάς με αναπτήρα και γίνονται φλαμπέ. Δεν πάνε κορίτσια που αγαπούν πραγματικά τη μόδα», σχολίασε κλείνοντας η Ραμόνα Βλαντή.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Mega καλημέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved