Η Γη της Ελιάς: Συγκλονιστικό φινάλε – Η Αθηνά συλλαμβάνεται και η Ευτυχία σκοτώνει τον Ανέστη
Media

Η Γη της Ελιάς: Συγκλονιστικό φινάλε – Η Αθηνά συλλαμβάνεται και η Ευτυχία σκοτώνει τον Ανέστη

Απόψε το συγκλονιστικό φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς, Η Γη της Ελιάς

Η ευτυχής κατάληξη ενός μεγάλου έρωτα.

Το δραματικό τέλος μιας ολέθριας σχέσης.

Η αναπάντεχη σύλληψη ενός προσώπου υπεράνω υποψίας.

Η πλοκή κορυφώνεται απόψε στις 21:00, στο τελευταίο επεισόδιο του Α’ κύκλου της μεγάλης παραγωγής του MEGA «Η γη της ελιάς».

Η νύχτα πριν από τον γάμο κυλά ήρεμα. Η Χάιδω, η Άννα και η Ευτυχία προσπαθούν να διώξουν το άγχος της Βασιλικής, ενώ ο Λυκούργος εξηγεί στον Φίλιππο τα θετικά του γάμου.

Η μεγάλη ημέρα ξημερώνει και οι ετοιμασίες κορυφώνονται. Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι, ενώ η Αρετή τρώγεται μόνη της επειδή έχει μείνει έξω από όλα αυτά.

Ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία τη νύφη, η οποία καταφθάνει πανέμορφη, συνοδευόμενη από τον Στάθη. Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας, καθώς ενώνονται πλέον ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Ακολουθεί η βάφτιση του μωρού τους. Όταν τα μυστήρια τελειώνουν, όλοι επιστρέφουν στα σπίτια τους προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι που θα ακολουθήσει.

Όλοι είναι χαρούμενοι, εκτός από τον Κουράκο που περιμένει ένα τηλεφώνημα με αγωνία. Η Ευτυχία γυρίζει στο σπίτι της κι εκεί την περιμένει ο Ανέστης, ο οποίος της επιτίθεται γι’ ακόμα μία φορά…

Δείτε το τρέιλερ της σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved