Media

Άγριες μέλισσες spoiler: Το τέλος πλησιάζει - Ποιος θα μείνει ζωντανός;

Άγριες μέλισσες: Θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ των τελευταίων ετών και όχι άδικα.

Κατάφερε για τρεις σεζόν να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αλλά και να καθηλώσει με τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών του. Καθώς η ιστορία κορυφώνεται, όλοι ανυπομονούν να μάθουν ποιο θα είναι το φινάλε και όπως όλα δείχνουν θα είναι ένα δίκαιο και συγκλονιστικό τέλος.

Οι «Άγριες Μέλισσες» στις 7 Ιουλίου ολοκληρώνουν την ιστορία τους και το φινάλε - όπως όλα δείχνουν - θα είναι αυτό ακριβώς που περιμένουμε, δηλαδή συγκλονιστικό. Σύμφωνα με το «MYTV» το τέλος θα βαφτεί με αίμα και οι ιστορίες που άνοιξαν θα κλείσουν με τους ήρωες να παίρνουν ο καθένας τον δρόμο του.

Ο Ακύλας καταφέρνει και αποδρά, η Αιμιλία εξαφανίζεται και γρήγορα οι οικείοι της ανακαλύπτουν ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής του Μεγαρίτη. Ο Ντούνιας αντιδρά στην παράνοια του Ακύλα και οι δύο άλλοτε σύμμαχοι έρχονται αντιμέτωποι σε μια σύγκρουση που θα έχει μόνο έναν νικητή.

Η νύχτα βάφεται με αίμα

Ο Ζάχος, ο Πέτρος και ο Αγγελος ακολουθούν τον Ακύλα, τον Ντούνια και την Αιμιλία μέσα στο δάσος και η νύχτα βάφεται με αίμα. Το επόμενο πρωί όλοι μετρούν νεκρούς και αγνοούμενους. Ο Ζάχος είναι ένα από τα θύματα. Χάνει τη ζωή του στη συμπλοκή. Την ίδια ώρα η Ελένη με τον Δούκα έχουν μια απρόσμενη συνάντηση στα χωράφια του Γιώργη και οι παλιοί λογαριασμοί φαίνεται πως θα κλείσουν για πάντα...

Η εξαφάνιση της Ελένης

Οι ώρες περνούν, η Ελένη είναι εξαφανισμένη και ο Λάμπρος την αναζητά με τρόμο μήπως της συνέβη κάτι. Παράλληλα, η Πηνελόπη βρίσκει τη δικαίωση που ψάχνει, μιας και μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει όσα γνωρίζει για την εμπλοκή του Μελέτη και του Δούκα, οδηγώντας έτσι την Αστυνομία στη σύλληψή τους. Από την άλλη, ο Ακύλας βλέπει ότι είναι στριμωγμένος από παντού κι ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη.

Οι δυο γάμοι και η απρόσμενη εγκυμοσύνη

Ένα από τα πιο ταλαιπωρημένα ζευγάρια είναι η Δράσω και ο Κωνσταντής που επιτέλους παντρεύονται.

Το ευτυχές γεγονός έρχεται να βάλει τέλος στη μαυρίλα που επικρατούσε στο Διαφάνι. Ο γαμπρός και η νύφη ανεβαίνουν χαμογελαστοί τα σκαλιά της εκκλησίας και όλο το χωριό είναι καλεσμένο και τους εύχεται βίο ανθόσπαρτο. Οι καλεσμένοι όμως δεν γνωρίζουν πως στο ίδιο σημείο λίγο αργότερα θα πραγματοποιηθεί ακόμα ένας γάμος, αυτός του Νικηφόρου με την Ασημίνα!

Σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλέραμα» ο Κωνσταντής ντύνεται γαμπρός και περιμένει τη Δράσω στην εκκλησία, στην οποία τη συνοδεύει ο Λάμπρος, ως προστάτης των τριών αδελφών Σταμίρη. Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου ο Νικηφόρος και η Ασημίνα αλλάζουν βέρες. Η γαμήλια τελετή ολοκληρώνεται δίχως απρόοπτα και όλοι μαζί αποχωρούν και κατευθύνονται προς την πλατεία του χωριού για το γλέντι.

Στην εκκλησία όμως ο παπα-Γρηγόρης καλεί κοντά του την Ασημίνα και τον Νικηφόρο και ευλογεί ξανά την επανασύνδεσή τους! Έτσι όπως το ονειρεύτηκαν και το ήθελαν οι ίδιοι: απλά και λιτά... Λίγες ημέρες μετά η Δράσω συνειδητοποιεί ότι είναι έγκυος.

Η είδηση ότι σύντομα ένα ακόμα μωρό θα προστεθεί στις οικογένειες Σταμίρη και Σεβαστών κάνει χαρούμενους πολλούς.

Πηγή:Λοιπόν

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved