Η Γη της ελιάς: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν
Media

Η Γη της ελιάς: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν

Μπορεί η «Γη της ελιάς» να έχει τελειώσει για φέτος, αλλά η Βάνα Δημητρίου γράφει μανιωδώς τα νέα επεισόδια της σειράς.

Μάλιστα ήδη έχει έτοιμα τουλάχιστον για δύο μήνες μετάδοσης, ενώ από τα τέλη Ιουλίου αρχίζουν εντατικά και τα γυρίσματα.

Ο Ισίδωρος αλλά και ο Μάνος δεν μπορούν να ησυχάσουν αν δεν φέρουν στη Μάνη τη μικρή Αγγελική. Αφού η Αντιγόνη δεν μπορεί να κάνει τεστ DNA ώστε να αποδειχθεί ότι είναι η βιολογική της μητέρα, ο δρόμος για να πάρουν τη μικρή είναι ένας. Να γίνουν αναδοχή οικογένεια.

Πρόκειται για μια διαδικασία η οποία είναι πολύ πιο εύκολη και γίνεται σε λιγότερο χρόνο από την υιοθεσία. Ετσι έχουν ήδη αρχίσει τις διαδικασίες για να αναλάβουν την προστασία, τη φροντίδα και την ανατροφή της Αγγελικής, ως ανάδοχη οικογένεια, με την επίβλεψη φυσικά του ιδρύματος, μέχρι να μπορέσουν να προχωρήσουν σε κρατική πλέον και νόμιμη, οριστική υιοθεσία.

Τελικά, όπως θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο, ο Ισίδωρος κρατάει την υπόσχεσή του και η Αγγελική βγαίνει από το ορφανοτροφείο και πηγαίνει στο σπίτι των Βρεττάκων. Το χαμόγελο ανθίζει και πάλι στο πρόσωπό της καθώς βρίσκεται κοντό στα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και στην Ντάρνα που την περιμένει πώς και πώς.

Ο Ισίδωρος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αλλά πιο πολύ απ’ όλους δείχνει συγκινημένος ο Μόνος, που μαζί με τη Μαρίνα είναι συνέχεια κοντά στο παιδί, το οποίο αρχίζει σιγά-σιγά ν' αποκτά και πάλι το χαμόγελό του.

Πολλά ωστόσο θα αρχίσουν να είναι τα προβλήματα καθώς η μικρή θα έρθει κοντό και με την κανονική της μητέρα, αλλά και το γεγονός ότι έγινε, όπως ήδη έχουμε δει, η αφορμή να μαθευτεί το μεγάλο μυστικό με τη Μαρία.

Ενα ακόμα τραγικό πρόσωπο στην ιστορία θα είναι η Ευτυχία, η οποία, όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Ανέστη. Η κοπέλα βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και παλεύει να γλιτώσει από τη φυλακή.

Κοντά της όμως έχει τους πάντες γιατί όλοι ήξεραν τι ήταν ο Ανέστης και μάλιστα σύμμαχός της θα είναι ο Κουράκος, ο οποίος ξέρει ότι ο Ανέστης ήταν πίσω και από την απόπειρα δολοφονίας του.

Στο πλευρό της Ευτυχίας θα παραμείνει όμως και ο αδελφός της Εύας. Ο Αρης είναι συντετριμμένος, αλλά αγαπάει τόσο πολύ την Ευτυχία που δεν έχει σκοπό να την αφήσει μόνη, όσο κι αν η ίδια του το ζητάει.

Πηγή: TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved