The Masked Singer: Ο μεγάλος τελικός έφτασε και οι μάσκες πέφτουν
Media

The Masked Singer: Ο μεγάλος τελικός έφτασε και οι μάσκες πέφτουν

To βράδυ του Σαββάτου (2/7) αναμένεται αποκαλυπτικό για το «The Masked Singer», που ολοκληρώνει την επιτυχημένη πορεία του στο κανάλι του Νέου Φαλήρου.

Το Παγωτό, το Μωρό και ο Μινώταυρος, φτάνουν ένα βήμα πριν από την ανάδειξή τους ως η πιο αγαπημένη Μάσκα του κοινού!

Λίγο πριν από το τελικό unmasking του αγαπημένου show, Νίκος Μουτσινάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Θοδωρής Μαραντίνης κάνουν τις τελευταίες τους προβλέψεις προκειμένου να μαντέψουν ποιος κρύβεται πίσω από τις μεταμφιέσεις των τριών φιναλίστ.

Κάθε Μάσκα ερμηνεύει δύο νέα τραγούδια, ενώ θα απολαύσουμε μια αναδρομή στο ταξίδι τους μέχρι τον τελικό μέσα από αγαπημένες σκηνές και στιγμιότυπα. Κι επειδή στο «Masked singer» υπάρχουν... αποδείξεις για όλα, θα παρακολουθήσουμε ένα βίντεο το οποίο παρουσιάζει όλες τις προσωπικότητες που τους έχουν χρεώσει με τις προβλέψεις τους οι Detectives!

Με την ολοκλήρωση της δεύτερης εμφάνισής τους γίνεται και τo τελευταίο guessing του σόου και Παγωτό, Μωρό και Μινώταυρος καλούνται να απαντήσουν ειλικρινά στην ερώτηση του Σάκη Ρουβά εάν έχει ακουστεί το όνομά τους έστω και μία φορά στις προβλέψεις των Detectives.

Η κρίσιμη ώρα της ψηφοφορίας ξεκινά και ανακοινώνεται η μία Μάσκα που αποχωρεί. Μετά την αποκάλυψη της προσωπικότητας που βρίσκεται πίσω από αυτήν οι άλλες δύο Μάσκες συνεχίζουν με ένα ανεπανάληπτο... battle!

Επιλέγουν και ερμηνεύουν ένα παλιό τους κομμάτι σε μια συγκλονιστική μονομαχία on stage. Η ώρα της ψηφοφορίας φτάνει και το κοινό είναι εκείνο που αποφασίζει ποια είναι η αγαπημένη του Μάσκα.

Μία ανάσα από την ανακοίνωση του νικητή, έφτασε η στιγμή να μάθουμε ποιες προσωπικότητες κρύβονται κάτω από τις δύο Μάσκες που έφτασαν τόσο κοντά στη νίκη. Την ανάδειξη του μεγάλου νικητή ακολουθεί μια έκπληξη...

Ένα βραβείο περιμένει τον καλύτερο Detective του σόου, εκείνον ή εκείνη που κατάφερε να εντοπίσει την αληθινή ταυτότητα των περισσότερων παικτών. Αλήθεια ποιος θα λάβει τη «Χρυσή πίπα»;

Ό,τι και να γίνει τελικά, ένα είναι βέβαιο: Το βράδυ του Σαββάτου θα είναι πραγματικά μαγικό τόσο για τους τηλεθεατές όσο και για την επιτροπή και τους υπόλοιπους συντελεστές του μοναδικού σόου που παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς.

Πηγή: 7MέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved