Survivor: Η... έκτη αίσθηση της Σταυρούλας, τα «βέλη» κι οι μυστικές συμβουλές της Ασημίνας στη Μαίη
Media

Survivor: Η... έκτη αίσθηση της Σταυρούλας, τα «βέλη» κι οι μυστικές συμβουλές της Ασημίνας στη Μαίη

Survivor: Ο τελευταίος αγώνας ασυλίας της χρονιάς είναι γεγονός και ο στόχος για τον Άρη Σοϊλέδη, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον Στάθη Σχίζα και την Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου είναι ένας...

... Να αποφύγουν την υποψηφιότητα και να… κλείσουν από τώρα θέση στον Ημιτελικό της Αθήνας.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, αν κι υποψήφια προς αποχώρηση, «κυνηγάει» με ό,τι ψυχικά αποθέματα διαθέτει το κολιέ, ώστε να μπορέσει να προστατέψει τον μόνο φίλο που της απέμεινε στο νησί, τον Στάθη. Το ίδιο ωστόσο επιθυμεί κι ο Στάθης, καθώς ξέρει πολύ καλά ότι σε περίπτωση που εκείνος ή η Σταυρούλα δεν κατορθώσουν να κερδίσουν, η άλλη παρέα τον περιμένει ήδη στην… κάλπη. Πάντως, σε μία κουβέντα που είχαν μεταξύ τους, η Σταυρούλα μίλησε για την... έκτη θέση που έχει στον Στάθη.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πάντως, η Σταυρούλα η οποία βγήκε υποψήφια από την άλλη ομάδα, δεν δείχνει να έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι μπορεί να φύγει και άρχισε να... εκτοξεύει τα βέλη της. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά:

«Ξέρεις τι μου έκανε εντύπωση; Κι οι πέντε έχουμε περάσει τις δυσκολίες μας κι ο καθένας κουβαλά το δικό του σταυρό και σκέφτομαι αντί να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος, γίνεσαι χειρότερος. Και που το περνάς, απλά σου φεύγουν έτσι» είπε αρχικά η Σταυρούλα και συνέχισε:

«Έχουμε φτάσει σε πολύ κρίσιμο σημείο, είμαστε πέντε. Μόνο τέσσερις θα πάνε στο Γαλάτσι. Ο κόσμος θα πρέπει να με υποστηρίξει. Νομίζω ότι είναι η πιο δύσκολη στιγμή». Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πάντως, Ασημίνα και Μαίη δείχνουν να είναι πολύ κοντά και μάλιστα στον στίβο μάχης η πρώτη δεν σταμάτησε να δίνει... μυστικά συμβουλές στη Μαίη για καλύτερες επιδόσεις στον αγώνα. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved