Survivor: Ο τραυματισμός του Άρη και η νίκη της ασυλίας που τον στέλνει στο Γαλάτσι με Μαίη-Ασημίνα
Media

Survivor: Ο τραυματισμός του Άρη και η νίκη της ασυλίας που τον στέλνει στο Γαλάτσι με Μαίη-Ασημίνα

Survivor: Η τελευταία ασυλία του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης είναι γεγονός και φυσικά ήταν ιδιαίτερα έντονος και με την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο! 

Μετά τον αποκλεισμό της Σταυρούλας και τον τραυματισμό του Στάθη και τη νίκη του Άρη στον αγώνα ασυλίας, αυτό σημαίνει ότι η Ασημίνα και η Μαίη πάνε κατευθείαν για τον τελικό στο Γαλάτσι την επόμενη εβδομάδα.

Και αυτό γιατί πολύ απλά ο Άρης δεν μπορεί να ψηφιστεί, έχει τη δυνατότητα να σώσει τις φίλες του Ασημίνα και Μαίη ενώ η Σταυρούλα και ο Στάθης που βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό, θα βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση, μόλις λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό.

Λίγο πριν ο Άρης Σοϊλέδης λαχτάρησε την Ασημίνα και τη Μαίη όταν την ώρα του αγώνα τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Στην αρχή δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του όμως στη συνέχεια διαπίστωσε πως ήταν ένα απλό στραμπούληγμα που θα περνούσε άμεσα. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Όταν κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια του, ο Άρης τα έδωσε όλα στον στίβο μάχης και κατάφερε τελικά να πάρει την ασυλία.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved