Αγγελική Νικολούλη: Το επικό βίντεο με την Ρώπα και… τον σκηνοθέτη της εκπομπής, Φως στο Τούνελ!
Media

Αγγελική Νικολούλη: Το επικό βίντεο με την Ρώπα και… τον σκηνοθέτη της εκπομπής, Φως στο Τούνελ!

Η Αγγελική Νικολούλη είδε το τελευταίο επεισόδιο της Τούρτας της μαμάς που η Χρύσα Ρώπα ζήτησε να γνωρίσει τον σκηνοθέτη της εκπομπής, Φως στο Τούνελ και… το έκανε πράξη!

Στο τελευταίο επεισόδιο, η Χρύσα Ρώπα η οποία υποδύεται την Αλεξάνδρα λίγο πριν μπει στο χειρουργείο από το οποίο δεν θα έβγαινε ποτέ, ζητά από τη Βέτα μία χάρη.

Η Βέτα έχει πιάσει δουλειά στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και η Αλεξάνδρα της ζητά να γνωρίσει τον «Σωτηράκη», όπως τον αποκαλεί και η δημοσιογράφος, τον Σωτήρη Σπαθάρη!

Η Αγγελική Νικολούλη είδε τη ζήτησε η Χρύσα Ρώπα και… με ανέβασε ένα βίντεο από το γλέντι με τους συνεργάτες της όπου ο σκηνοθέτης χορεύει… και με αυτό τον επικό τρόπο γνώρισε στην ηθοποιό τον «Σωτηράκη»!

Να σας θυμίσουμε ότι μαζί με τη δυνατή της ομάδα που όλα αυτά τα χρόνια πορεύεται μαζί της τηλεοπτικά αλλά και πίσω από τις κάμερες για τις μεγάλες και σε βάθος έρευνες που κάνει, βρέθηκαν πριν λίγες μέρες για φαγητό σε ένα όμορφο ταβερνάκι, από εκείνα που λατρεύει η Αγγελική Νικολούλη. Χωρίς φαμφάρες και λαμπερά φώτα.

Έτσι όλοι μαζί βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν λαχταριστούς ελληνικούς μεζέδες και καλή ελληνική μουσική. Από αυτή τη βραδιά δημοσίευσε και βίντεο με τον Σωτήρη να χορεύει...

Η απαίτηση της Ρώπα έγινε πράξη από την ίδια την Αγγελική!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram

https://www.instagram.com/p/CfchrowjfU1
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved