Η Γη της Ελιάς: Η πιο συγκινητική στιγμή της Γκερέκου- Κοιτά τον ουρανό και σιγοτραγουδά Βοσκόπουλο
Media

Η Γη της Ελιάς: Η πιο συγκινητική στιγμή της Γκερέκου- Κοιτά τον ουρανό και σιγοτραγουδά Βοσκόπουλο

O πρώτος κύκλος της σειρά του Mega, H  Γη της Ελιάς έριξε αυλαία με τον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής, αλλά η πρωταγωνίστρια του τελευταίου επεισοδίου ήταν η Άντζελα Γκερέκου που υποδύεται την Αθηνά!

Μια σκηνή με την Άντζελα Γκερέκου, πριν τη σύλληψή της, ήταν αυτή που προκάλεσε ανατριχίλα στους χρήστες του Twitter.

O γαμπρός χορεύει ζεϊμπέκικο και ακούγεται το τραγούδι που ερμήνευσε ο αξέχαστος και σπουδαίοςΤόλης Βοσκόπουλος «Πριν χαθεί το όνειρό μας».

Tο πλάνο με την Άντζελα Γκερέκου να κοιτά τον ουρανό και να σιγοτραγουδά το τραγούδι του άντρα που έζησαν μαζί 26 χρόνια συγκίνησε όχι μόνο το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους χρήστες στο twitter!

Να σας θυμίσουμε ότι στις 19 Ιουλίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του «πρίγκιπα», ο οποίος έφυγε σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς, λίγο πριν τα γενέθλιά του στις 26 Ιουλίου.

Η Άντζελα Γκερέκου η οποία ήταν χθες, 30 Ιουνίου καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη είπε για τον ρόλο της «Μία ανατροπή του ρόλου μου στο τέλος. Η αρχοντική και θεωρητική εικόνα της Αθηνάς Νομικού ανατρέπεται και καλούμαι δραματουργικά να τσαλακώσω την εικόνα μου. Τον αγάπησα πολύ τον ρόλο μου αυτό, η Αθηνά κουβαλάει τις δικές της πληγές, δημιουργώντας το παζλ του χαρακτήρα τη. Η Αθηνά ανοίγει και κλείνει κύκλους στην ζωή της, δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει».

Σήμερα, η πετυχημένη ηθοποιός ερωτώμενη εάν η Άντζελα είναι ευτυχισμένη, υπογράμμισε: «Με την πίστη στον Θεό, στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου προχωράω μπροστά, δυνατά, δημιουργικά με την δουλειά μου και ό,τι μας έχει πληγώσει το αφήνουμε το κάνουμε δύναμή μας και μόνο ευλογία».

Δείτε την πιο συγκλονιστική σκηνή του τελευταίου επεισοδίου με την τηλεοπτική Αθηνά να κοιτά τον ουρανό και να τραγουδά Τόλη Βοσκόπουλο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved