Παυλίδου: «Έβαλα μίνι σε μεγάλη ηλικία, παλιότερα έδειχνες «διαθέσιμη» αν έδειχνες τα πόδια σου»
Media

Παυλίδου: «Έβαλα μίνι σε μεγάλη ηλικία, παλιότερα έδειχνες «διαθέσιμη» αν έδειχνες τα πόδια σου»

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την καριέρα της, τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει, αλλά και για το διαζύγιό της.

Η ηθοποιός μίλησε για την υποκριτική, για το ξεκίνημά της αλλά και άσχημες στιγμές που έχει βιώσει.

«Όταν ήρθα στην Αθήνα υπήρχαν δυσκολίες, αλλά είχα την φορά της νιότης, είχα πάρει λάθος λεωφορείο και μιλούσα με τον πατερά μου κι έκλαιγα. Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης κάνει και σέξι φωτογραφήσεις, δεν το έχω ξανατολμήσει, αυτό δείχνει ότι είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Κάποιοι με προσέγγιζαν με χυδαίο τρόπο, ήταν παραβατικές συμπεριφορές. Έβαλα μίνι σε μεγάλη ηλικία, παλιότερα έδειχνες «διαθέσιμη» αν έδειχνες τα πόδια σου, ήταν τραγικό», δήλωσε αρχικά η Σοφία Παυλίδου.

Για τις δυσκολίες στο ξεκίνημά της είπε πως, «έχω βρεθεί σε άσχημες καταστάσεις στο ξεκίνημα της καριέρας μου, που δεν θέλω να τις θυμάμαι. Έφυγα από τη δουλειά τότε», συνέχισε.

Η Σοφία Παυλίδου μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Δεν θέλω να συζητάω για το γεγονός με τον Μάνο Παπαγιάννη, όποιο τραύμα κι αν άφησε το μετασχημάτισα. Θα ήθελα πάρα πολύ την επόμενη φορά που έχει οριστεί η δικάσιμος να εμφανιστεί ο Μάνος Παπαγιάννης, για να κλείσει και αυτός ο κύκλος. Το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη δεν θέλω να σκέφτομαι αν μου κόστισε επαγγελματικά, μου κόστισε ψυχικά και ψυχολογικά. Έχω συγχωρέσει όλους όσοι επέτρεψα να με θυμώσουν και να με πληγώσουν, γιατί η μόνη λύση είναι να προχωρήσεις μπροστά», συμπλήρωσε σχετικά.

«Θέλησα να κάνω οικογένειά και έδωσα εκεί μεγαλύτερη βαρύτητα. Τα αγόρια μου, που είναι φοιτητές, είναι δυο ανεξάρτητα παιδιά. Δεν παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο. Το διαζύγιό μας σιγουρά πείραξε αρχικά τους γιους μας, αλλά έχουμε μια βαθιά αγάπη με τον Χρήστο Φερεντίνο», επεσήμανε μιλώντας για τα παιδιά της αλλά και το διαζύγιο.

«Ξεκινάμε περιοδεία με την παράσταση «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» των Ρέππα- Παπαθανασίου», κατέληξε η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved