Ψέματα: Ο Λευτέρης επιτέθηκε στον Ηλιάδη και το Twitter τον «αποθέωσε» στα σχόλια!
Media

Ψέματα: Ο Λευτέρης επιτέθηκε στον Ηλιάδη και το Twitter τον «αποθέωσε» στα σχόλια!

Ψέματα: Το επεισόδιο της Παρασκευής 1 Ιουνίου ήταν εκείνο, που ναι μεν είχε πολλές αποκαλύψεις, αλλά μπέρδεψε ακόμα περισσότερο τους τηλεθεατές, σχετικά με το ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος του Ανδρέα Ηλιάδη. 

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η σειρά έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, μιας και όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος είναι τελικά ο υπαίτιος πλέον για τον θάνατο του Ανδρέα Ηλιάδη.

Στα προηγούμενα επεισόδια, είδαμε κάποιοι προσπαθούν να μπλέξουν σε όλο αυτό την Έλενα, η οποία ήταν και εκείνη που αποκάλυψε στην αστυνομία όλη την αλήθεια για την δράση του Ηλιάδη όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς κανένας να καταλάβει τι πραγματικά έκανε.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής και ενώ όλοι έδειχναν ότι είναι ύποπτοι, ο Λευτέρης, ο σύντροφος της Μαρίας, μιας από τις κοπέλες που είχε βιάσει ο Ηλιάδης, παραδέχτηκε ότι είναι ο δολοφόνος. Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν έδειχνε να ταιριάζει, μιας και ο ίδιος είπε πως τον σκότωσε, μια μέρα πριν εκείνος συναντήσει την Έλενα.

Η σκηνή της επίθεσης που προβλήθηκε ήταν συγκλονιστική και φυσικά οι χρήστες του Twitter έγραψαν και τα ανάλογα σχόλια, μιας και αποθέωσαν τον Λευτέρη, αποκαλώντας τον Ηλιάδη "καθίκι".

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved