Έλενα Γκρέκου: «Είχα θυμώσει με τον Βαλάντη, ήθελα να τον τιμωρήσω»
Media

Έλενα Γκρέκου: «Είχα θυμώσει με τον Βαλάντη, ήθελα να τον τιμωρήσω»

Καλύτερα δε γίνεται: Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha παραχώρησε η Έλενα Γκρέκου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού.

Η γνωστή τραγουδίστιρα, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Βαλάντη.

«Άκουγα διάφορα όπως η Barbie, με το κοντό αυτό… Ήμουν ένα πολύ νέο και πολύ φρέσκο κορίτσι, δεν θα μπορούσα να βγω διαφορετικά όμως εκείνη την εποχή. Τελευταία μου έλεγαν ότι με μπερδεύουν με την Ιωάννα Μαλέσκου και το έχει παραδεχθεί και εκείνη και καμιά φορά με λέει sis», είπε αρχικά η Έλενα Γκρέκου και συνέχισε:

«Προέκυψε το παιδί μου, αποστασιοποιήθηκα και μετά θέλησα να ξαναμπώ στη δουλειά αλλά τα βρήκα πολύ δύσκολα. Είχαν αρχίσει όλα τα ριάλιτι και υπήρχε πληθώρα τραγουδιστών, εγώ είχα χάσει τις επαφές με τον χώρο λόγω του ότι είχα επικεντρωθεί περισσότερο στο μεγάλωμα του παιδιού και, όταν χώρισα, ήταν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα διότι έπρεπε εκείνη την περίοδο να σταθώ στα πόδια μου. Ό, τι αφήνεις, σε αφήνει. Δεν είναι τυχαίο αυτό που λέγεται. Άφησα τη δουλειά και με άφησε. Δεν ήταν όλα ρόδινα από τότε που χωρίσαμε με τον Βαλάντη. Στις αρχές υπάρχει αυτό το ότι είμαι πληγωμένος. Ο Βαλάντης δεν ήταν τόσο κοντά μας, που αυτό με ενοχλούσε πάρα πολύ γιατί θεωρώ ότι όταν χωρίζουν δυο άνθρωποι πρέπει λόγω του παιδιού να αφήσουν τον εγωισμό στην άκρη και να είναι κοντά. Δεν έγινε αυτό τότε και θύμωσα. Ήθελα να τον τιμωρήσω για να είμαι ειλικρινής».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved