Αλέκος Ζαζόπουλος: «Ήξερα ότι θα αντιμετωπίσω προβλήματα. Είδα την κακοτοπιά και έφυγα πριν πάω»
Media

Αλέκος Ζαζόπουλος: «Ήξερα ότι θα αντιμετωπίσω προβλήματα. Είδα την κακοτοπιά και έφυγα πριν πάω»

Όλα Γκουντ: Ο Αλέκος Ζαζόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, αυτή την Κυριακή, και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση, στον γάμο του και βεβαίως στην μαρκίζα.
«Ήμουν κοντά στα 130 κιλά και έχασα 40 κιλά. Με τη σύζυγό μου δουλεύαμε μαζί σε ένα μαγαζί, χρόνια πίσω, αλλά ποτέ δεν είχε περάσει από το μυαλό μου πως κάποια στιγμή θα είμαστε μαζί. Όχι να παντρευτούμε, ούτε σαν ζευγάρι, αλλά ήρθε και έδεσε. Είναι 20 χρόνια μικρότερή μου και δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου ότι θα κάνω κάτι μαζί της. Ο πατέρας και η μάνα μου δεν ήθελαν να γίνω τραγουδιστής. Ήθελαν να σπουδάσω οτιδήποτε, για να έχω κάτι σίγουρο στα χέρια μου και σπούδασα στη Γεωπονική σχολή. Βέβαια δεν ασχολήθηκα ποτέ αλλά τώρα φυτεύω καμιά ντομάτα και το παίζω κηπουρός. Ουσιαστικά πέρασα στο Πανεπιστήμιο για να φύγω από την Πτολεμαϊδα, να βρεθώ στη Θεσσαλονίκη και να αρχίσω να τραγουδάω. Το τραγούδι "Στην υγειά της αχάριστης" με καθιέρωσε στον χώρο και έμαθαν ότι αυτός είναι ο Αλέκος Ζαζόπουλος», είπε αρχικά ο τραγουδιστής και συνέχισε:
«Καμιά φορά το παίζω χαζός, κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τίποτα και ότι δεν συμβαίνει κάτι. Τα ζυγίζω τα πράγματα και ότι μου κάνει το κρατάω ενώ ότι δεν μου κάνει το προσπερνάω. Όποτε πρέπει να είμαστε αριστερά στη μαρκίζα θα είμαι αριστερά, όποτε πρέπει να είμαι δεξιά στη μαρκίζα θα είμαι δεξιά. Έχω μάθει από παιδί να σέβομαι και γι' αυτό με σέβονται κιόλας. Υπήρχε μια συνεργασία που μου πρότειναν να κάνω και δεν την έκανα γιατί ήξερα ότι θα αντιμετωπίσω προβλήματα. Είδα την κακοτοπιά και έφυγα πριν πάω».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved